Patkro Napisano 24 Października 2017 #477714 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Data zdarzenia: 24.10.2-17r. Godz: 22:01Nick gracza: -=LEONek=-Dowody:http://www30.zippyshare.com/v/5zVE0vS8/file.htmlŚwiadkowie: Cały aktualny serwer.Uzasadnienie: Gracz notorycznie rzuca fleshe swojej drużynie. Administrator LEONEK nic nie reaguje, zgłaszałem mu to kilka razy na U@, nadal zero rekcji , gra w CSa ważniejsza, a jak zacząłem jechać gościa na ogólnym to dał mi bana za Kulturę. PS. Ban mój może zostać, bo wiem, że moje zachowanie było karygodne. Proszę tylko o ukaranie Administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEON3k :) Napisano 24 Października 2017 #477721 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Masz dowody na winę gracza to zgłaszasz je właśnie w tym dziale, wtedy ktoś z administracji go banuje- tak to działa. admin (szczególnie podczas gry w przeciwnej drużynie) takich dowodów nie posiada. Gdybyśmy mieli reagować banem na każde wezwanie u@ to możesz mi wierzyć na słowo że nie zagrałbyś ani minuty na tym serwie tyle ode mnie w tym temacie Proszę natomiast o bliższe przypatrzenie się graczowi Patkro (na serwerze nick GoKu). Wg. niego 90% graczy to odpały (zgłoszenia na u@ co minute stad brak reakcji na karygodne zachowanie RaGa), non stop wyzywa i odgraża się graczom (w tym również mi- degradacją ) Dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi