dimas Napisano 28 Października 2017 #478149 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Miałem troszkę czasu więc poczytałem Tygodnik Multi - Head. Dlaczego by nie pociągnąć tego dalej? Rozumiem, że każdy ma internet i może sobie po czytać w necie, ale jak dla mnie to fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 28 Października 2017 #478154 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Najważniejsze newsy, tematy miesiąca są omawiane w gazetce w skrócie bezsensem by było pisać o tym w tygodnikach i gazetce. W tygodnikach znajdowały by się również jakieś małe artykuły, recenzje itp co wyklucza dodawania osobno artykułów, recenzji, wywiadów bo wszystko by na siebie nachodziło. Dzięki za propozycje ale wszystko już jest omówione w węższym składzie i pomysł nie przeszedł. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 28 Października 2017 #478155 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi