Terror INC Napisano 28 Grudnia 2015 #374154 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Nick: MK od kiedy do kiedy: od 28.12.2015r do --.--.----(do odwołania) Powód : Awaria komputera Witajcie, piszę w imieniu MK , gdyż mnie o to poprosiła na co bez wahania przystałem na prośbę , gdyż nie ma możliwości , ponieważ ma problemy ze sprzętem/komputerem w terminie Prosiła mnie abym podał datę nieokreśloną. Wracaj jak najszybciej MK -=Terror INC=-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 28 Grudnia 2015 #374156 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Nie ma problemu. Usprawiedliwiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 28 Grudnia 2015 #374159 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi