Gość Napisano 4 Listopada 2017 #479234 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 (edytowane) Witam, zauważyłem mały problem w postaci wiadomości na sayu które pojawiają się w podwójnej liczbie @klqs dalej są podwójne Edytowane 4 Listopada 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Listopada 2017 #479238 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 @klqs @WolfiDraV wgrywaliście coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 4 Listopada 2017 #479262 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 (edytowane) Plugin od prefixów sypnął jakimś błędem, wysłałem wolfowi i miał potem poprawić (o 11) i nie wiem czy coś wgrywał ale wszedłem na serwer i już jest chyba dobrze. @⚙WolfIDraV⚙ @Vix33nek! wyłacze go narazie i poczekamy na wolfa bo ja nie mam sma Edytowane 4 Listopada 2017 przez klqs SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 4 Listopada 2017 #479267 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Sry. ale pojechałem w trasę. jestem u rodziny ale zaraz poprawkę wgram. Patrzyłem czy da się zrobić, żeby pominęło u admina wiadomości zwykle u admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2017 #479279 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Z tego co widziałem to już nie ma podwójnych wiadomości więc zamykam. Jeżeli będzie znów coś nie tak to piszcie pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2017 #479280 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi