multi head Napisano 28 Grudnia 2015 #374038 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 CHCIAŁBYM ZGŁOSIC SKARGE NA DZEJ DZEJA typ DAŁ MI BANA ZA FREE, TYLKO ZA TO ŻE ZWROCIŁEM MU UWAGE.. WBIŁEM SOBIE NA SERWA PRZYWITAŁEM SIĘ AZ TU NAGLE SLAY :PING: MYSLE SOBIE Oo PING MAM ZAWSZE 25-35 MAX WIĘC JAKIS POJEBANY TYP ... ZWRÓCIŁEM MU UWAGE ZEBY PATRZYŁ NA TO CO ROBI I SIE OGARNĄŁ I NAPISAŁEM ZE JESZCZE RAZ TAKIE COŚ I PISZE SKARGE DO BYDLAKA. PO CZYM DOSTAŁEM O TO TAKIEGO BANA NA GODZINE -.- [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'nie wiem o co ci chodzi bo sie zucasz idz pisz ta skarge jak chcesz' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:764575104' [AMXBans] Your IP: '185.25.120.242' [AMXBans] ======================================= PROSZE BYDLAK ZRÓB COS Z TYM PRZYJEBEM BO WYJDE Z SIEBIE Z POWAŻANIEM H34D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Grudnia 2015 #374044 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Kultura, Twój post został zgłoszony Moderatorom. Zapraszam admina @@0mI do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multi head Napisano 28 Grudnia 2015 Autor #374060 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 CHCIAŁBYM ZGŁOSIC SKARGE NA DZEJ DZEJA typ DAŁ MI BANA ZA FREE, TYLKO ZA TO ŻE ZWROCIŁEM MU UWAGE.. WBIŁEM SOBIE NA SERWA PRZYWITAŁEM SIĘ AZ TU NAGLE SLAY :PING: MYSLE SOBIE Oo PING MAM ZAWSZE 25-35 MAX WIĘC JAKIS POJEBANY TYP ... ZWRÓCIŁEM MU UWAGE ZEBY PATRZYŁ NA TO CO ROBI I SIE OGARNĄŁ I NAPISAŁEM ZE JESZCZE RAZ TAKIE COŚ I PISZE SKARGE DO BYDLAKA. PO CZYM DOSTAŁEM O TO TAKIEGO BANA NA GODZINE -.- [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'nie wiem o co ci chodzi bo sie zucasz idz pisz ta skarge jak chcesz' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:764575104' [AMXBans] Your IP: '185.25.120.242' [AMXBans] ======================================= PROSZE BYDLAK ZRÓB COS Z TYM PRZYJEBEM BO WYJDE Z SIEBIE Z POWAŻANIEM H34D CHCIAŁBYM ZGŁOSIC SKARGE NA DZEJ DZEJA typ DAŁ MI BANA ZA FREE, TYLKO ZA TO ŻE ZWROCIŁEM MU UWAGE.. WBIŁEM SOBIE NA SERWA PRZYWITAŁEM SIĘ AZ TU NAGLE SLAY :PING: MYSLE SOBIE Oo PING MAM ZAWSZE 25-35 MAX WIĘC JAKIS POJEBANY TYP ... ZWRÓCIŁEM MU UWAGE ZEBY PATRZYŁ NA TO CO ROBI I SIE OGARNĄŁ I NAPISAŁEM ZE JESZCZE RAZ TAKIE COŚ I PISZE SKARGE DO BYDLAKA. PO CZYM DOSTAŁEM O TO TAKIEGO BANA NA GODZINE -.- [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'nie wiem o co ci chodzi bo sie zucasz idz pisz ta skarge jak chcesz' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:764575104' [AMXBans] Your IP: '185.25.120.242' [AMXBans] ======================================= PROSZE BYDLAK ZRÓB COS Z TYM PRZYJEBEM BO WYJDE Z SIEBIE Z POWAŻANIEM H34D hahah tym serwerem rządzi jakiś 13 latek czy jak ?? nie mozna przeklnąc bo od razu bAN ? AUGUST jestes smieszny tyle w temacie leszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Grudnia 2015 #374073 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące Serwera" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multi head Napisano 28 Grudnia 2015 Autor #374078 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 nic nie zrobisz z tym MÓZGIEM BARDZO INTELIGENTNYM KTÓRY DAJE BANY ZA FREE BYDLAK? ... ZAWIODŁEM SIE NA TOBIE -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Grudnia 2015 #374081 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 August zamknij ten syf, banik dla tego pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multi head Napisano 28 Grudnia 2015 Autor #374082 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 LOVO nie pchaj sie w nie swoje sprawy dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multi head Napisano 28 Grudnia 2015 Autor #374083 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 August zamknij ten syf, banik dla tego pana. co cie to interere ? zajmij sie swoimi nieogarniętymi minami syfie possij mi laluniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Grudnia 2015 #374084 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 28 Grudnia 2015 #374086 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Twoje zachowanie jest po prostu smutne. Nie zdajesz sobie sprawy z tego, co piszesz, czy po prostu obrażanie innych ludzi i okazywanie publicznie swojego chamstwa sprawia Ci przyjemność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi