Bezzi Napisano 6 Listopada 2017 #479663 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) Witam Przedstawie Wam dzisiaj "wszystkie" miejsca - nazwy jakie znam i jakie znalazłem w internecie. Poradnik jest mojego autorstwa zdjęcia są brane ze google i youtube. ZACZYNAMY To chyba na tyle, jestem pewien, że czegoś brakuje i na pewno ktoś mnie poprawi Poradnik jest przeznaczony dla użytkowników Multi-Head.pl POZDRAWIAM! ZAKAZ KOPIOWANIA BEZ ZGODY AUTORA! Edytowane 6 Listopada 2017 przez Bezzi sypkilopez, RYBSON, RedCatPL i 6 innych dodali reakcje 6 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 6 Listopada 2017 #479664 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Wszystko znam, niczego nowego się nie dowiedziałem ale plusik leci za poradnik! Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Listopada 2017 #479668 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) a gdzie ciemnia na CT? i pączki? winda? edit. nazwa tematu tez troche nieprecyzyjna, powinno raczej byc cos w stylu "miejscówki na dd2" Edytowane 6 Listopada 2017 przez Mastero> Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Listopada 2017 Autor #479673 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 @Mastero> Mówisz masz. Jeśli ktoś zauważy, że czegoś brakuje oczywiście dodam tak aby temat był idealnie dopracowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Listopada 2017 #479721 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 ja winde nazywam pod bs i kazdy wie o co chodzi Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 6 Listopada 2017 #479732 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Ten "PODEST B" byś jakoś ładniej ujął, bo tam parę miejsc jest Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 6 Listopada 2017 #479742 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Jedyne czego nie wiedziałem to ta miejscówka,,Get Right" i ,,winda" Plusik jak najbardziej za chęci. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Listopada 2017 #479789 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 słabe, można było to lepiej zrobić, ale i tak plus za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi