Stolar0 Napisano 6 Listopada 2017 #479693 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Twój nick podczas gry: Misza Godzina, data zdarzenia: 06.11.2017 17:48 Mapa: de_dust2002 STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 424814211 Nick admina, który dał bana: BullShit Uzasadnienie: Witam, jestem tu w sprawie niesłusznego bana ponoć za AB którego nie stosowałem. Niech admin wyżej wymieniony rozpisze demko z mapy i poda dokładny czas "odpalenia się" oraz przykładową sytuacje. Nie może tak być, że gracz jest karany za dobrą grę. Pozdrawiam, Misza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 6 Listopada 2017 #479695 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 @Darshil dowody 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 6 Listopada 2017 #479701 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) Czlowieku masz bana za aktywny ban . 178.235.147 ip w bansa i widac jego wczesniejsze nicki Luka oraz Ryszard.Wiec niczego nie bd rozpisywal bo ban 13.10 od Animal morda + ban z Changerem Steam ID cos jeszcze musze wyjasniac?SSy tez ode mnie niewstawione Stolaro kit z pierwszym razem mozesz innym wciskac a poznalem cie po stylu gry... Bans tylko to potwierdzil.Poczekajmy na wyrok UBT @Bezzi @klqs Edytowane 6 Listopada 2017 przez Darshil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolar0 Napisano 6 Listopada 2017 Autor #479704 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Wiem, że wypowiadać się w swoim podaniu nie można, ale nick wybrałem przypadkowo. Nigdy nie używałem nicków Luka czy Ryszard, cs mam non-steam oraz w życiu nie dostałem żadnych ss'ów od Ciebie ani od nikogo. Na serwer wszedlem wczoraj wiec jak wytłumaczyć Tą sytuacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 6 Listopada 2017 #479708 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 IP nie są takie same, brak wystarczających dowodów na bana. UB @Stolar0 Nie ma zakazu wypowiadania się we własnym odwołaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 6 Listopada 2017 #479709 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi