FunnyPuma Napisano 11 Listopada 2017 #480568 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Witam. 400 lvl został wbity, więc teraz przydałby się reset. Oraz miały zostać wgrane perki i klasy przygotowane przez @⚙WolfIDraV⚙. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 11 Listopada 2017 #480570 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 @Vix33nek! chyba nie ma co zwlekac z tym tematem. Po co pisać że max jest wbity, skoro Malu został o tym poinformowany? Jak dla mnie temat bez sensu. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2017 #480581 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 @FunnyPuma pisałem Ci ze @Malu został poinformowany żeby zrobił reset, więc po co zakładasz niepotrzebny temat skoro mówiłem żeby nie zakładać ? reset zrobiony, temat zamykam. Następnym razem, nie zakładaj tematu jak mówiłem na ts'ie ze bedzie reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2017 #480582 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi