Ripton Napisano 12 Listopada 2017 #480731 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Nick: Ripton Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Podstawy są Posiadasz mikrofon?: Tak. Dlaczego własnie Ty?: Jestem bardzo aktywną osobą, nie wdającą się w konflikty. Na ts jestem codziennie i zawsze mogę pomóc w sprawie nadania rangi lub kanału. Regulamin znam i myślę, że dam sobie radę. Składam podanie kolejny raz, ponieważ zależy mi na tej randze jak i tych co mam Staż na sieci: Rok+ Co wprowadzisz na naszego Ts? Chyba nic nie trzeba wprowadzać chcę tylko pomóc Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Kultura ale to tylko raz. Bezzi, aureox, RYBSON i 7 innych dodali reakcje 3 7 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 13 Listopada 2017 #480842 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 TAK: + kultura + kolejne podanie + aktywny Niemniej jednak uważam, że to Rybson zrobił większe postępy od ostatniego podania niż Ty. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 13 Listopada 2017 #480848 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Jestem na TAK +/-Kultura +Pomocny +Tutaj aktywność jest, nie tak dużo siedzisz na afku jak ryba +Kolejne podanie złożone +Problemy zgłasza jak i zażalenia (jeden z faworytów moich mam takich już trzech ) Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 13 Listopada 2017 #480858 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Również jestem na tak. Aktywny Zgłasza moderatorom jakieś problemy Miły Powodzenia Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Listopada 2017 #480887 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Jestem na tak. Jako OP UBT nic nie robisz zbytnio i takich ludzi potrzeba. Tak poważnie jesteś aktywny, pomocny, konliktów z Tobą brak. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2017 #480996 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Jestem na tak, aktywny na Ts, dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Listopada 2017 #481007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Podobnie jak u Rybsona. Jestem na Tak +Kultura na wysokim poziomie + Aktywność + Kolejne podanie Powodzenia Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Listopada 2017 #481052 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Jestem na tak. Rafał dzielnie walczy o to stanowisko od dłuższego czasu, jest aktywny, kulturalny i sumiennie wykonuje swoje obowiązki. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaNoN^^ Napisano 14 Listopada 2017 #481102 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Tak Nolife na ts xd Pomocny Stara się Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Listopada 2017 #481130 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Nie masz mutacji Jesteś jakiś przyczajony na ts XDDDDDDDDDD lubisz zmieniać kolorki nje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481187 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 skup się na swoich obecnych rangach, pozostali kandydaci okazali sie lepsi Zapraszam przy kolejnej rekrutacji Ripton i aureox dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481188 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi