Bacior Napisano 12 Listopada 2017 #480772 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Nick:Bacior Wiek:19 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Miałem własnego ts.a oraz nie raz byłem adminem na innych Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego właśnie Ty?: jestem ogarnięty myślę, że nikt nie ma do mnie żadnego problemu, staram się pomagać jak mogę każdemu kto o ta pomoc prosi. Staż na sieci: ponad pół roku Co wprowadzisz na naszego Ts: Osobiście nie widzę potrzeby dodawania niczego na ts'a na serwerze jest wszystko czego Gracze potrzebuja jak by zaszła potrzeba dodania czegoś na serwer to na forum jest odpowiedni dział do takich dyskusji Czy byłeś banowany na serwerze? (Jeśli tak to za Co?): Nie. Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 13 Listopada 2017 #480830 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Brak konkretnego zdania o tobie, wczoraj z ciekawości wchodziłem nawet patrząc czy masz mikrofon, bo pierwszy raz ciebie zobaczyłem. Ostatnio jakieś błędy popełniałeś jako admin, może i to nie to samo, ale jak się nie radzi z jedna ranga to po co iść na drugą? Są lepsi kandydaci. Życzę powodzenia następnej rekrutacji i daj się nam poznać troszkę lepiej. Bacior dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 13 Listopada 2017 #480840 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 NIE. Jesteś dla mnie osobą kompletnie anonimową i nie wiem czy kiedykolwiek widziałem Cię na ts3. Poza tym wszystkie pozostałe kandydatury wydają się być atrakcyjniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 13 Listopada 2017 #480851 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Nie Nie znam Cie daj się poznać ludziom bo ja nie widze Cie na TeamSpeaku, może być tak że wchodzimy w inne godziny. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 13 Listopada 2017 #480879 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na nie. -Nie znam Cię -Nie widziałem Cię na TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Listopada 2017 #480891 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na nie. Nie znam Ciebie wgl. kto ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 13 Listopada 2017 #480931 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na nie, - Jesteś nie znany sieci Daj się lepiej poznać i wtedy złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 13 Listopada 2017 #480946 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Nie spełniasz podstawowych wymagań, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2017 #480998 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Kompletnie Cię nie kojarzę, nie wiem czego można się po Tobie spodziewać. Popracuj, a a w przyszłości zostanie to docenione. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Listopada 2017 #481005 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Ciężko mi się tutaj jakoś odpowiednio ustosunkować ponieważ bardzo mało o Tobie wiem. Czytając opinię wyżej można wywnioskować, że jesteś osobą anonimową, nie spełniasz podstawowych wymagań, brak zaufania. Na obecną chwilę są lepsi kandydaci na to stanowisko. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Listopada 2017 #481049 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Nie widać ciebie na ts"ie Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481123 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 jestes dla mnie kompletnie anonimowa osoba, daj sie lepiej poznac i zapraszam przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481124 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi