J@bK! Napisano 14 Listopada 2017 #481146 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Hej chcję być od skarg bo jak ktoś będzie miał to ja zajmę się tym obejrzę gracza zgłaszanego i jak będzie miał cheaty/pomocniki to bana mu dam i się nauczy że na naszym serwie nie ma grać z cheatami/pomocnikami i pewnie odinstaluje więc proszę chcę być od skarg ale muszę takto admina xd a ja jestem taki : miły fajny pomocny itp. Więc myślę że będę od skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Listopada 2017 #481149 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Od sprawdzania skarg na graczy jest UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Listopada 2017 #481150 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi