klqs Napisano 18 Listopada 2017 #481954 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Proponuje zmniejszyć troche exp. Doświadczenie za wygraną runde 120 expa to chyba lekka przesada. A exp za zabojstwo z 60 można zmniejszyć do 50. Co Wy na to? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 18 Listopada 2017 #481956 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Exp był już zmniejszany i wydaje mi się, że na chwilę obecną nie ma takiej potrzeby. Born To Fight dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 18 Listopada 2017 #481957 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Biorąc pod uwagę to jak szybko został wbity już bodajże 380 lvl to jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Listopada 2017 #481984 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 (edytowane) Exp został zmniejszony już dobre parę miesięcy temu i dlaczego przez ten czasu nie było żadnego marudzenia żeby go jeszcze zmniejszyć ? To ze jedna osoba gra po powiedzmy średnio 7-8 godzin dziennie i nabija ponad 1000 fragów nie znaczy że zdobywane doświadczenie jest zbyt duże. Już teraz gracze którzy grają mniej lub po prostu są słabsi nie potrafią dobić nawet 150lvl przez czas co jakaś osoba dobije te 400. Zmniejszenie exp znów tylko spowoduje mniejsze chęci do gry słabszych graczy ponieważ już wcale nie będą potrafili wbić lvl'a a osoby lepsze nie będą miały z tym większego problemu. Rozmawiałem o tym z Anią i exp nie zostanie zmniejszony. Tyle, zamykam. Edytowane 18 Listopada 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Listopada 2017 #481985 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi