ejczu Napisano 28 Grudnia 2015 #373665 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Nick:Galan Wiek:17 DataREJESTRACJI na forum: 12 sierpnia 2015r. Czas spędzony na forum:15d 19h Doświadczenie w ocenianiu:Posiadałem pary raz UBT, myślę że jakieś jest Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Oczywiście Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Oczywiście Dlaczego Ty?:Chcę pomóc UBT, na forum jestem często Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:zależy od dnia, ale teraz myślę że 4-6h spokojnie Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Nie (mam półtoramiesięczny) Coś od siebie:Pozdrawiam happiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Grudnia 2015 #373741 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi