GTL Jocker Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Twój nick podczas gry: [GTL] Jocker Godzina, data zdarzenia: 10 kwietnia 2016r. ok. godz 15.55 Mapa: podczas zmiany z mapy de_dust2 na mapę de_westwood STEAM_ID / IP: ' STEAM_2 : 0 : 151687524 ' Uzasadnienie: Otrzymałem bana : "Cheatujesz [wyjaśnij] Multi-Head ...". Grając nie używałem żadnych programów pomagających oraz niedozwolonych. Byłem całkowicie czysty. Admin serwera kazał mi się tu zgłosić. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTL Jocker Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 Admin serwera już sprawdził. Nie mam bana. Przepraszam, ale i dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...