Salen. Napisano 24 Listopada 2017 #482783 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) Nick: Salen. Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): od początku istnienia do rozpadu sieci centrumskilla.eu (jakieś 4 lata) + około roku na mpgs. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-6 Staż w CS-sie: Steam(7lat) + około 2-3 ns Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Od dłuższego czasu gram na tym serwerze rzadko widać tam admina jeśli chodzi o cziterów to też. Ale jednak raz na jakiś czasu trafia się gracz łamiący regulamin i psujący zabawę innym graczom. Z racji stażu w cs'ie mam dobre oko co do osób próbujących oszukiwać i psuć zabawę innym, wróciłem do cs'a po małej przerwie i chciałbym swą osobą pomóc utrzymać porządek na serwerze. Tak wiem że konto założone pod podanie fakt dziś po grze z aimerem nie wytrzymałem i postanowiłem napisać to podanie ponieważ nie lubię bezczynnie patrzeć gdy jedna osoba przeszkadza w grze 20. Forum raczej nie jest moja mocną stroną wchodzę sprawdzam SS i to tyle, wolę być bardziej aktywny na serwerze. Pozdrawiam Salen. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ciężko stwierdzić nieraz wcale czasem jak nou lajf siedzę cały dzień :D. Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Salen./80.72.40.110:27026/ Edytowane 24 Listopada 2017 przez Salen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Listopada 2017 #483189 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 @Salen. masz świadomość że admin musi wykręcić minimum 7h w tygodniu? Oczywiście z racji że serwer hmm trochę podupadł pewnie na początku ten limit nie będzie jakoś rygorystycznie przestrzegany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salen. Napisano 27 Listopada 2017 Autor #483225 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 @SUNN. 7h w tygodniu to nie jest jakiś duży problem dla mnie. Tak jak pisałem wcześniej raz mnie nie ma wcale przez dzień a na drugi siedzę 5 h przed kompem, więc nie widzę większego problemu. Wiadomo dłuższe nieobecności się zdarzają w końcu to tylko gra, będę się starał o nich informować, zresztą w tych czasach nawet jak wypada jakiś spontan zawsze można dać znać z komóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Listopada 2017 #483306 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Podaj SID na PW i zapoznaj się z tematami w dziale admina FFA Powodzenia w reanimacji serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Listopada 2017 #483308 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi