JAKoB Napisano 10 Kwietnia 2016 #420955 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Ostatnio postanowiłem zrobić sobię koszulkę na stronie https://cupsell.pl/ i tak mnie natchnęło że skoro wielu ytberów ma swoje sklepy na cupselu To dlaczego nsza serwerownia nie może mieć takiego sklepu możnaby zaprojektować wiele koszulek czapek fullcapów kubków a nawet stringów a poza tym gdyby ktoś pojawił się na dzielni z taką koszulką nie jedną osobę zaciekawiłoby to grafiti co może przyciągnąć do nas nowych graczy i może stać się środkiem zarobkowym forum. Zrobię przykładową koszulkę i wstawie wam link po skończeniu jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 10 Kwietnia 2016 #420949 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 hmm koszulki fajna sprawa spotkalem sie juz z tym z nazwa bylej sieci mojej i troche ich poszlo ci powiem Czekamy na projekt ;d i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #420928 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 https://jakob_mh-pl.cupsell.pl/produkt/2106790-Koszuleczka.html TO DOPIERO PROTOTYP można zrobić o wiele więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 10 Kwietnia 2016 #420917 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 bylo juz cos takiego, lecz sie chyba nie sprawdziło bo jeszcze nikogo w takiej koszulce nie spotkałem wątpię zęby wypaliło bo kto by chciał chodzić w tak gównianej koszulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #420914 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 byl juz takie pomysl Nom ale napewno taki sklep przyniósł by kożyści dla forum i serwerowni a poza tym nie wiedziałem że był taki pomysł już a skoro był to powinniście go zaakceptować gdyż forum można by w ten sposób rozsławić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Kwietnia 2016 #421836 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Już widzę jak ktoś kupuje koszulke za 50 zł, pomysł spoko, ale za drogo będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 10 Kwietnia 2016 #421839 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Już widzę jak ktoś kupuje koszulke za 50 zł, pomysł spoko, ale za drogo będzie. Koszulkę za 70 zł która normalnie kosztuje 50 (W innym wypadku Forum nie będzie zarabiać. Bo jak ? Bo na czym ? Co innego przy hurcie ale, żeby wsiąść hurt trzeba to potem komuś opchnąć w innym wypadku FORUM straci.. ) Inny pomysłem to może być taka koszulka "nagrodą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #421844 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 ta koszulka normalnie kosztuje 35 zł + to ile chcesz dostać(ja dałem 10zł) + naklejka czyli : Forum zarobi 10 zł (lub więcej można to ustalić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #421845 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 PS możesz to sb sprawdzić i zrobić nową koszulkę i wszystko obczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 10 Kwietnia 2016 #421850 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 hmm koszulka spoko napis przedni tez Tylko parę kolorów i napis z tylu troszkę bardziej mniejszy a szerzy i cena do 40 zl z przesyłka to już minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwietnia 2016 #421863 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Pomysł jak najbardziej na poziomie ale to sie nie sprzeda.. M-G to nie Nike czy Puma itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #421864 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 W cenę koszulki wchodzi * Sama koszulka we wszystkich rozmiarach i kolorach (85% bawełna ) * to ile chcesz dostać za koszulkę (co nie przekroczy ceny całek koszulki) * a reszta jest dla cupsella gdyż prowadzenie sklepu an cupselu jest darmowe firma dostaje to co zostaje Myślę że jeśli serwer będzie brał od koszulki 15-20zł to koszulki i inne gadżety przyniosą zysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #421866 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Pomysł jak najbardziej na poziomie ale to sie nie sprzeda.. M-G to nie Nike czy Puma itp.. Z tym się zgodzę ale ma być to sklep głównie dla graczy np. gdy rozmawiałem o tym na ts 2 os powiedziały że chciałyby kupić koszulkę z m-h a poza tym na mh gra dość dużo osób które zainteresują się takimi rzeczami a pozatym kto mówił ze te koszulki będą wprowadzone w skalę globalną Dodatkowo jeżeli grracze i użytkownicy forum będą polecać koszulki itp. to nasze wzory mogą być widoczne na stronie głównej Jest to możliwe ale dość trudne do zrealizowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 10 Kwietnia 2016 #421868 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 10 Kwietnia 2016 #421869 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi