~Tazor~ Napisano 28 Listopada 2017 #483448 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Nick:Moje jajca twoja broda (w razie czegoś mogę zmienić :)) Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na tej serwerowni już jeden raz i nie miałem żadnych problemów chciałbym drugi raz spróbować. Szybko się uczę myślę, że Misiek mi pomoże w razie czegoś. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Między 3 a 4. Staż w CS-sie: Ponad 7 lat będzie. Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ spędzam bardzo dużo czasu na serwerze a administracja wchodzi dosyć rzadko jak na moje oko, a gdy nie ma admina ludzie łamią regulamin czy to wyzywanie czy to krzyki dzieci przez mikrofon no i też utrudniają grę wchodzą za txt i tym podobne rzeczy. Myślę, że o admina więcej nie zaszkodzi a być może polepszy sytuacje. Myślę, że gracze mnie lubią. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:W tygodniu mniej więcej 4-5h lub więcej, a przy weekendzie zależy 6-7h możliwy cały dzień jak mam ochotę. Kontakt:Steam,Facebook Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Moje Jajca Twoja Broda/80.72.40.110:27027/ Byle_jaki_nick, DeVer0n, AndreS~ i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niewidomy Napisano 28 Listopada 2017 #483464 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 dużo czasu spędza w grze, nie tworzy sytuacji konfliktowych zna regulamin, jest lubiany i nigdy nie widziałem żeby wyzywał innych graczy na dodatek jak ktoś czegoś nie wie i pyta to podpowiada co i jak jestem jak najbardziej na tak! ~Tazor~ i AndreS~ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 29 Listopada 2017 #483511 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 No oczywiście, że na TAK + Spędza dużo czasu na serwerze + Wiek + Ogarnięty + Zna regulamin + Zgłasza na u@ Życzę Ci powodzenia ~Tazor~ i .Spr!Nt^^ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 29 Listopada 2017 #483562 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Nick-mógł byś zmienić +Wiek +Nie stwarza problemów Jestem na Tak ~Tazor~ i AndreS~ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 29 Listopada 2017 #483578 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 jestem na Tak brak adminów kultura gt spoko Ps. Nick bys mogł zmienic jak kolega wyżej napisał ~Tazor~ i AndreS~ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeVer0n Napisano 30 Listopada 2017 #483624 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Jestem na tak Aktywny Miły Spoko morda Edytowane 30 Listopada 2017 przez DeVer0n AndreS~ i ~Tazor~ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xTu[R]bO Napisano 30 Listopada 2017 #483634 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Tak: + Wiek + Kultura + Da się z nim pogadać + Konkretny nolife + Mało adminów na serverze AndreS~ i ~Tazor~ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 30 Listopada 2017 #483668 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Na tak - steam - wiek - byłeś już adminem - amx zawsze da się poduczyć Powodzonka ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi