think! Napisano 10 Kwietnia 2016 #420963 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam, są problemy techniczne z serwerem COD 200, pada i resetuje się średnio co 20 minut. Nawet nie da się skończyć jednej mapy. Zauważyłem, że problem zaczął się wczoraj w nocy. Trwa do teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 10 Kwietnia 2016 #420944 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 może wystarczy wyłączyć server i ponownie włączyć? Bynajmniej zawsze takie coś pomagało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 10 Kwietnia 2016 #420932 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Strasznie uciążliwe nie da się mapy skończyć przed końcemy jest crash już 5 raz z rzędu jak ja grałem się skraszowało resetuje sie wszystko kille,wyzwania,questy tylko lvl zostaje proszę to ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Kwietnia 2016 #420931 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie związane jest to z nowymi misjami. Dzisiaj to sprawdzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 10 Kwietnia 2016 #420922 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Cały problem jest w tych nowych(starych) misjach. Przyznam się, że odkryłem powód na swoim przykładzie. Mam wziętą misję zabicia osób z ak, została mi 1 osoba do zabicia, gdy ją zabijam, wtedy serwer się crashuje. Nie miałem tak raz, a 6 razy na 7 prób. Raz po prostu nie zabiłem, trzeba zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 10 Kwietnia 2016 #420919 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 również spotkałem sie z tym problemem. dodam ze ak dostaje każdy gracz pomimo nie wykonywania żadnej misij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 10 Kwietnia 2016 #421867 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 @@EvO, jesli okaze sie, ze problem lezy w misjach, to najlepiej bedzie je wylaczyc calkowicie i ewentualnie przy nastepnym resecie je wrzucic z powrotem, jesli uda Ci sie je naprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Kwietnia 2016 #421875 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Misje są wyłączone. Dajcie znać czy sytuacja się polepszyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #421887 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Chyba wróciło do normy, przed chwilą całą mapę cs_italy zagraliśmy i nie było crashu. Gdyby coś się zmieniło, dam znać! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 10 Kwietnia 2016 #421904 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi