think! Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Witam, są problemy techniczne z serwerem COD 200, pada i resetuje się średnio co 20 minut. Nawet nie da się skończyć jednej mapy. Zauważyłem, że problem zaczął się wczoraj w nocy. Trwa do teraz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franio i Gwiazda Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 może wystarczy wyłączyć server i ponownie włączyć? Bynajmniej zawsze takie coś pomagało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cover Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Strasznie uciążliwe nie da się mapy skończyć przed końcemy jest crash już 5 raz z rzędu jak ja grałem się skraszowało resetuje sie wszystko kille,wyzwania,questy tylko lvl zostaje proszę to ogarnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Prawdopodobnie związane jest to z nowymi misjami. Dzisiaj to sprawdzimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Cały problem jest w tych nowych(starych) misjach. Przyznam się, że odkryłem powód na swoim przykładzie. Mam wziętą misję zabicia osób z ak, została mi 1 osoba do zabicia, gdy ją zabijam, wtedy serwer się crashuje. Nie miałem tak raz, a 6 razy na 7 prób. Raz po prostu nie zabiłem, trzeba zabić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 również spotkałem sie z tym problemem. dodam ze ak dostaje każdy gracz pomimo nie wykonywania żadnej misij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 @@EvO, jesli okaze sie, ze problem lezy w misjach, to najlepiej bedzie je wylaczyc calkowicie i ewentualnie przy nastepnym resecie je wrzucic z powrotem, jesli uda Ci sie je naprawic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Misje są wyłączone. Dajcie znać czy sytuacja się polepszyła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
think! Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 Chyba wróciło do normy, przed chwilą całą mapę cs_italy zagraliśmy i nie było crashu. Gdyby coś się zmieniło, dam znać! Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...