rekin1 Napisano 2 Grudnia 2017 #484007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry:rekin Godzina, data zdarzenia:22:10 02.12.2017 Mapa:NWM STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Rekin [AMXBans] Powod : ' Do wyja?niania na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.125.108 ' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie:Sprawa wygląda tak grałem sobie na innej sieci (deatrun serwer) wbijam na gomod wasz i wyskakuje ban patrze konsola a tam wycinek z konsoli góra.A sprawa wcześniej jeszcze wyglądała tak grałem se mape dust2 dostałem ssy więc mówie sobie ok dobra wstawie wbijam na waszą sieć rejestruje się wchodze w dział z ssy patrze poradnik jak wstawić ssy napoczątku wtf oco chodzi z Halflife(zawsze wstawiałem images) robie temat wstawiam ssy ide se na kilka minut od kompa patrze forum "5minut temu FunnyPuma daał mi unbana" więc wbijam na serwer i gram se 5-6rund potem wychodze jak pisałem wcześniej ide na deathrun i wracam znów na serw a tam(reszta wyjaśniona do góry) Edytowane 2 Grudnia 2017 przez rekin1 lepsze wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 2 Grudnia 2017 #484014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 @Bezzi ^_^ ty dałeś bana a ja nie wiem o co chodzi więc proszę Cię zajmij się tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Grudnia 2017 #484029 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=18610 Aktywny ban teraz widnieje jako zdjęty, inaczej bym nie mógł dodać bana na ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Grudnia 2017 #484030 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi