J4N0S1K Napisano 3 Grudnia 2017 #484051 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Dzień dobry. Przed chwilą zdarzyła się sytuacja po której nie wiem co mam powiedzieć, może to był zwykły błąd. Nie zagrałem nawet 1 rundy jak dostałem bana na 3h za kampienie . Moją uwagą jest aby baczniej przyglądać się wnioskom na admina i dawać go dla ludzi z większym potencjałem. Może to był błąd ale coś takiego nie powinno się pojawić na serwerze. Dziękuje bardzo. Niżej wstawiam wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Camper' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:13219189' [AMXBans] Twoje IP: '46.77.157.165' [AMXBans] =============================================== Godzina ok 11;40 dnia 03.12.2017 można sprawdzić ancymonka :). Z pozdrowieniami J4N0S1K . Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Grudnia 2017 #484053 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Skoróciłem bana do 30 min. Co jak co, ale to Twój pierwszy ban dlatego też nawet jak kampiłeś jest przesadzony. @WuJunio zapraszam do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J4N0S1K Napisano 3 Grudnia 2017 Autor #484054 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Nawet nie zdążyłem zagrać 1 rundy. Nawet jeśli admin daje bana i widzi, że dodał go błędnie to czy jest problemem dać po prostu ub ? Wszystko można zrobić przez konsole ( wpisze amx_last i ma ostatnie logi ). No ale jeśli adminowanie kończy się na amxmodmenu no to czego możemy oczekiwać.... Może wprowadzić obowiązek zapoznania się z paroma komendami ? Nie jestem zły na tą osobę bo błędy zdarzają się każdemu. Ale czy nie pora nauczyć się je naprawiać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Grudnia 2017 #484056 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 @J4N0S1K Rozumiem Twoją frustrację, ale proszę czekaj na rozwój wydarzeń. Za 3 min możesz zacząć grać przy okazji zawołaj admina na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi