Mlodyy5 Napisano 27 Grudnia 2015 #373248 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nick: `Mlody Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże, miałem swoje serwery, które bardzo dobrze się trzymały do puki nie sprzedałem sieci ... Miałem również tutaj admina i nie sprawiałem kłopotów. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że 8-9/10 Staż w CS-sie: około 8 lat z przerwami Steam / NonSteam: Jasne że Steam Dlaczego Ty: Ponieważ, potrafię rozpoznać cheata, mam doświadczenie, lubię pomagać graczom i nie tylko, chcę aby serwer był w pełni czysty i błyszczał Po prostu jednym słowem chcę POMÓC. Do tego jestem sumienny, uczciwy, myślę że ogarnięty jak na swój wiek . Gracze mnie lubią na serwerze, staram się zgłaszać wszystko na u@ jak i na Steam adminom jeśli zauważę coś co mnie zaniepokoi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 1-6h Kontakt: GG: 40164986 | Steam : ★`Mlody™ (Link w profilu) | PW na forum Link do GameTracker'a: Przedprofil: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=%60Mlody Profil: http://www.gametracker.com/player/%60Mlody/80.72.40.110:27027/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373250 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jaja se robisz?? OCZYWIŚCIE ŻE TAK! Powody?: Kultura Osobista + Pomocny + Da się grać + Da się pogadać + WSZYSTKO NA + Staram się rozwiązywać wszystko? Wszystko co dotyczy graczy i problemów na COD 45K ty się nie starasz ino ROZWIĄZUJESZ Nie pisz głupot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk9d Napisano 27 Grudnia 2015 #373254 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jestem na TAK +Steam +Aktywność +Amxx +Godzinki -/+ Wiek +Ogar +Ma doświadczenie (był już tu Adminem) +Podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 27 Grudnia 2015 #373258 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na nie -wiek -Dopiero wróciłeś i już podanie? -Pograj jeszcze z nami troche i daj się poznać nowym graczom.Jak narazie jestem na nie. -I też wątpie że znasz amxx na 8/9 ale może to prawda. +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373259 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Tomójkawałekpodłogi Wrócił dopiero? Odkąd wrócił gra już około 2 tygodnie. Jest znany już nowym graczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 27 Grudnia 2015 #373262 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 2 tyg?hahah on dopiero 5 dni gra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373264 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nieee?? Gra Tydzień i 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #372197 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nie spamujcie nie od tego jest to podanie. Gram 6-7dni, a godziny które admin powinien mieć mam już spełnione (Minimum 7h na serwerze w ciągu tygodnia) Ludzie myślę, że już mnie na serwerze poznali, bo gram dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #368845 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Właśnie! Święte słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 27 Grudnia 2015 #373394 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jestem Na wielkie wielkie NIEEEE uzasadnienie skopiowane slowo w slowo od gracza Spoko men http://multi-head.pl/index.php?/topic/78938-podanie-na-admina/ nawet nie wysililes sie zeby cos pozmieniac -wiek wymagany 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 27 Grudnia 2015 #373418 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na Nie Powody : -Brak Kultury (mianowicie Dużo klniesz) -Wiek -amx 8/9 sądzę że nie umiesz na tyle amx (zobacz co wymagają tutaj punkty amx) -Skopiowane podanie tak jak pan powyżej powiedział -Pograj z nami dłużej bo jak na razie znam cie ze złej strony -To ty miałeś bo daj że od 15 w dół swój serwer ? (wątpie w to) Moim zdaniem same ściemy i jak na razie możesz odpuścić sobie ale to nie ja o tym decyduje czy zostaniesz przyjęty Po Pierwsze Masz Taki Przycisk Edytuj Więc Nie Pisz Posta Pod Postem Po Drugie Nie Mszczę Się Bo Znam Komendy A Jeśli Nie Chcesz To Po Proś Jakiego Administratora Który Będzie Akceptował Lub Odrzucał Twoje Podanie O To Aby Mojej Wypowiedzi Nie Brał Pod Uwagę Jeśli Sądzisz Że,Ja Się Mszczę. Dowody Na To Że Kłamiesz Spoko Men Złożył Podanie O 17:38 A Ty o 18:01. A O To Jeszcze Jeden Dowód: Na NIE -Nie wiedziałeś jak złożyć podanie (Podobno miałeś już admina więc powinieneś wiedzieć ) -/+AMXX (No coś nie chce mi się wierzyć) -Brak steam'a z grą Counter-Strike 1.6 -Konto pod podanie +Wiek -Link do GT (Przedprofil : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Spoko+Men| Profil : http://www.gametracker.com/player/Spoko%20Men/80.72.40.110:27027/ ) -Brak 20h na serwerze -UKRADLES PRAWIE CALE MOJE PODANIE! Może i napisałeś temat wcześniej ale edycja jest robiona po napisaniu podania przeze mnie! Użytkownik ?`Mlody? edytował ten post dziś, 22:11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 27 Grudnia 2015 #373422 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Narazie niestety na nie: - samo do nas wrociles pograj jeszcze troche - wiek - podanie skopiowane tak jak wyzej juz mowili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373439 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Hahaha to on skopiował uzasadnienie ode mnie! (patrz moje Stare podanie str chyba 6 do tego ja nie edytowałem postu a on swój tak jeśli może ktoś z wyższej niech zobaczy co Spoko Men edytował w swoim podaniu) Nie puszczam żadnej sciemy... A ty się mscisz za to że napisałem iż nie znasz komend i powody banow dajesz celowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373451 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Potwierdzam sprawdzałem... SPoko Men kopiuje podania EDIT: Danke ale skoro Mlody jest niewinny a SPOKOMEN kopiuje podanie, ja jestem tylko świadkiem... Bo widziałem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373474 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Gdzie masz post pod postem mój? On skopiował całe uzasadnienie ode mnie (http://multi-head.pl/index.php?/topic/65025-zaakceptowane-podanie-o-admina-mlody/) Nie mam zamiaru bo każdy ma prawo do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 27 Grudnia 2015 #373496 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Hahaha to on skopiował uzasadnienie ode mnie! (patrz moje Stare podanie str chyba 6 do tego ja nie edytowałem postu a on swój tak jeśli może ktoś z wyższej niech zobaczy co Spoko Men edytował w swoim podaniu) Nie puszczam żadnej sciemy... A ty się mscisz za to że napisałem iż nie znasz komend i powody banow dajesz celowo... Gdzie masz post pod postem mój? On skopiował całe uzasadnienie ode mnie (http://multi-head.pl/index.php?/topic/65025-zaakceptowane-podanie-o-admina-mlody/) Nie mam zamiaru bo każdy ma prawo do wypowiedzi. Tu !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 27 Grudnia 2015 #373500 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na NIE - Przede wszystkim wiek (wymagane jest 16 lat) - 4 dni gry na serwerze po powrocie - zgłaszasz na u@ stałych graczy, którzy zostają banowani przez świeżych adminów i dostają ostrzeżenia - wypowiadanie się pod swoim podaniem jest żenujące :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 27 Grudnia 2015 #373512 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Ja jestem na małe tak -zgłasza czity na u@ jak i na steam -często na serwerze -godziny są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373515 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Bronie się przed czymś czego nie zrobiłem to chyba normalne. Nigdzie w tym podaniu nie ma mojego posta pod postem Zauważ że spoko Men edytował swój post godzinę po napisaniu mojego podania do tego w moim podaniu chyba z 13 czerwca mam ten sam początek uzasadnienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 27 Grudnia 2015 #373559 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na NIE - sam wiek Cię dyskfalifikuje - Wątpię, że znasz AMXX na 8/9 Napisze do @EvO żeby Cię sprawdził - Na pewno nie miałeś swoich serverów w tym wieku i niżej - Uzasadnienie skopiowane - W ogóle grasz na serverze 4 dni :facepalm: - Wypowiadasz się pod własnym podaniem - żenujące :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Grudnia 2015 #373586 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Za wcześnie na podanie zaraz po powrocie. Zapraszam za 2 tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi