Spoko Men Napisano 27 Grudnia 2015 #373233 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nick: Spoko Men. Wiek: Teraz ogólnie mam 17 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już Admninem na jednym serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myśle że mocna 9. Staż w CS-sie: Staz w cs 1,6 mam 7 lat. A w CS Go mu.am około 1,5 roku. Steam / NonSteam: Steam? oczywiscie. Nazwa: Maciek Z Kranu Dlaczego Ty: Ponieważ, potrafię rozpoznać cheata, mam doświadczenie, lubię pomagać graczom i nie tylko, chcę aby serwer był w pełni czysty i błyszczał Po prostu jednym słowem chcę POMÓC. Do tego jestem sumienny, uczciwy, myślę że ogarnięty jak na swój wiek . Gracze mnie lubią na serwerze, staram się zgłaszać wszystko na u@ jak i na Steam adminom jeśli zauważę coś co mnie zaniepokoi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Dziennie poświecm około 5/6h. Kontakt:Steam: Maciek Z Kranu,Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 27 Grudnia 2015 #373238 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na NIE -Nie wiedziałeś jak złożyć podanie (Podobno miałeś już admina więc powinieneś wiedzieć ) -/+AMXX (No coś nie chce mi się wierzyć) -Brak steam'a z grą Counter-Strike 1.6 -Konto pod podanie +Wiek -Link do GT (Przedprofil : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Spoko+Men| Profil : http://www.gametracker.com/player/Spoko%20Men/80.72.40.110:27027/ ) -Brak 20h na serwerze -UKRADLES PRAWIE CALE MOJE PODANIE! Może i napisałeś temat wcześniej ale edycja jest robiona po napisaniu podania przeze mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373242 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jestem na NIE Brak 20 H Konto pod podanie 5/6 godzin Nie widzę cie wcale Staż w cs'ie 1,5 roku to raczej słabo potrafisz ogarnąć MODY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 27 Grudnia 2015 #373260 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jestem na Nie . -konto pod podanie -przeklinasz na serwerze -nie znam Cie -za mało godzin . +steam. +wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 27 Grudnia 2015 #373261 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na nie -kultura -mało godzin -konto pod podanie -Daj się poznać +steam +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 27 Grudnia 2015 #373364 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Ja rownie na Nie konto pod podanie malo godzin nie widac cb prawie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 27 Grudnia 2015 #373425 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na nie: - konto pod podanie - mało godzin - daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 27 Grudnia 2015 #373456 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na Wielkie Ponieważ Twoje Konto Zostało Stworzone Pod Podanie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373468 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Zamknijcie temat I tak już nie dostanie admina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 27 Grudnia 2015 #373492 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jestem na NIE - godziny na serwerze - podanie napisane dwa razy w tym samym dniu - amx nie znasz na pewno na 9 - nie jestem za tym, żeby administratorzy mieli poniżej 18 lat, bo po prostu nie ogarniają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 27 Grudnia 2015 #373516 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na WIELKIE NIE -konto poda podanie -skopiowałeś je (po co napisałeś, że jesteś dojrzały jak na swój wiek skoro masz 17 lat chyba powinieneś już być dojrzał) -brak 20h -po co 2 podania piszesz? -moim zdaniem multikonto na forum ma proszę administrację o sprawdzenie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Grudnia 2015 #373518 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 @Spoko Men: Biorąc pod uwagę podanie Twoje, a podanie Młodego ( http://multi-head.pl/index.php?/topic/78942-mlody-na-admina/) śmiem twierdzić, że skopiowałeś od niego słowo w słowo (widać nawet, że było edytowane przez Twoją osobę gdy tylko Młody złożył podanie na Administratora). Ponadto u każdego z moich poprzedników nie masz poparcia. Podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Grudnia 2015 #373519 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi