YoshyAvi Napisano 27 Grudnia 2015 #373173 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nick: FullConTroll :* Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo duże byłem adminem na serverach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Sporawo około 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ja ponieważ zadbał bym o porządek na serverze. Dbałbym o kulturę , miłą grę i atmosferę oraz pilnował żeby żaden cziter nie wszedł na server. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Z 9 dobrych godzin Kontakt: Steam F!#k Out#* Nie mam duzo przegranych godz w grze ale nadrobie to jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 27 Grudnia 2015 #373195 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Żartujesz sobie? Nie zna Cię nikt i jesteś mało wiarygodny z kontem od 4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoshyAvi Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373197 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nie nieżartuję sobię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 27 Grudnia 2015 #373202 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na NIE -Godziny -Nie zanam Ciebie acz kolwiek grywam na serwie - Brak Linku do Game Trakera i U Nas na DD2+DM nie przypominam sobie bys byl Adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 27 Grudnia 2015 #373207 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nie znam, nie widziałem, takiego nick'u nawet nie ma w GT. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Grudnia 2015 #373249 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: W tym wypadku nie ma na co czekać. Gracze Cię nie kojarzą + brak linku do GT. Ponadto sam przyznałeś się, że nie masz dużo przegranych godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi