Brylu Napisano 15 Grudnia 2017 #486241 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Nick: Brylu`Wiek: 32Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo odległe czasy:) ATP, MOSTownia (łącznie ze 4 lata)Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 (odległe czasy i będę musiał sobie sporo przypomnieć)Staż w CS-sie: Grybo ponad dyche:)Steam / NonSteam: Bądźmy poważni:)Dlaczego Ty: Wiem, że dopiero zacząłem grać na tym serwie i zdarza się, że mnie poniosą emocje (oczywiście jako admin przez mikro tylko info :)) ALE gram często późną porą i niestety serwer z reguły umiera, bo wchodzą cheaterzy, a adminów brak.. Poza tym serwer jest na 32 graczy i myślę, że trzeba więcej adminów żeby to ogarnąć:)Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ostatnio 2-3hKontakt: Steam:) Jak trzeba będzie adminom podam fb or komLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/brylu`/ https://www.gametracker.com/player/Brylu`/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Grudnia 2017 #486250 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 33 minuty temu, Brylu napisał: zdarza się, że mnie poniosą emocje (oczywiście jako admin przez mikro tylko info :)) Cieszy mnie to że jesteś świadomy tego mankamentu ale powinieneś już teraz odpowiednio to korygować a nie że po podaniu się poprawisz Pamiętam że kilka razy byłeś napominany ale szybko wracałeś do właściwej postawy więc i bez bana się obyło. Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 16 Grudnia 2017 #486358 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jestem za okresem próbnym: -wiek jest -steam jest -doświadczenie ( przypomni sobie) - godzinki do szybkiego nadrobienia Jeżeli w okresie próbnym pokaże, że panuje nad emocjami to jego oko ( zgłasza często na U@) może nam się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkasia Napisano 18 Grudnia 2017 #486620 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Jestem na Tak. +wiek +doświadczenie +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudnia 2017 #486622 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Za okresem próbnym. + Wiek + Doświadczenie +/- Aktywność +/- Emocje jak wyżej Kain wspomniał. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrysiaaa Napisano 19 Grudnia 2017 #486802 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jestem za okresem próbnym +wiek +doświadczenie +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RealityShowTV Napisano 19 Grudnia 2017 #486810 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jak najbardziej na Tak + wiek + doświadzenie + często na servie w godzinach kiedy nie ma adminów +/- Emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Grudnia 2017 #486853 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 @Kaizen @Av3K @Meduska @Tom @Wild zapraszam @Ani ! Ciebie też oznaczę bo mimo urlopu ostatnio trochę grałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wild Napisano 19 Grudnia 2017 #486854 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 +wiek +steam aktywność : ostatnio widuję - emocje (-) Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 19 Grudnia 2017 #486884 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jestem na TAK + Doświadczenie + Aktywność + Jak ja grałem nic złego nie słyszałem, więc jakoś się tam starasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meduska Napisano 19 Grudnia 2017 #486904 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jestem na Tak. +wiek +doświadczenie +steam tez mam ten sam problem co ty haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 19 Grudnia 2017 #486909 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Wymagania spełnione. Gracz z doświadczeniem, bezkonfliktowy. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Grudnia 2017 #486925 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Witamy na czternastodniowym okresie próbnym RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Grudnia 2017 #486926 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi