Boloo Napisano 28 Grudnia 2017 #488003 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Cześć jestem Adrian i chciałbym zostać adminem serwera wymienionego w tytule (Multi head FFA cs1.6). Posiadam steam na nim już zainstalowanego cs 'a. Na serwerze jestem znany i chyba lubiany brzez innych graczy Grałem wcześniej na nicku ebe ebe teraz zaś na nicku Boloo ponieważ kupiełm cs 1.6 na steam --> Steam : Boloo (zawsze dostępny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Grudnia 2017 #488010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Proszę napisać temat w odpowiednim dziale wg. wzoru. Ten temat przenoszę do kosza i udzielam pouczenia Panie graczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Grudnia 2017 #488011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi