kasir_pp Napisano 30 Grudnia 2017 #488232 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Twój nick podczas gry: WondoKill Godzina, data zdarzenia: nie wiem kiedy przypuszczam , że mogło to być około 28 grudnia... Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 31.0.120.108 Nick admina, który dał bana: Rybson Uzasadnienie: Nie znam takiego nicka. Nigdy nie używałem "czitów" bo to jest dla małolatów. Nie mam też zrobionych ss-ów. Niech się wypowie admin , który mnie zbanował , może ma ssy a moze ma demko nagrane? Pozdrawiam. Jeszcze wklejam to co mam w consoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : WondoKill [AMXBans] Powod : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.120.108 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Grudnia 2017 #488235 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Pod jakim nickiem oficjalnie grasz na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasir_pp Napisano 30 Grudnia 2017 Autor #488237 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 tester wódki , ostatni raz grałem 28 grudnia około godziny 23 i żadnego bana nie było.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Grudnia 2017 #488238 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Zresetuj router ip widać że dynamiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Grudnia 2017 #488464 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi