WaszFada Napisano 31 Grudnia 2017 #488522 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Nick:Wasz fad3r Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem dwa razy adminem mój brat miał kilka swoich serwerów więc wiem o czym mowa. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5(nie chcę zawyżać) Staż w CS-sie:5/6 lat Steam / NonSteam:STEAM Dlaczego Ty:Chciałbym pomóc ogarnąć,że tak powiem "chaos" który panuje na cod200.Grałem na tej serwerowni 3-4 lata temu.Widzę ,że ten serwer potrzebuje pomocy ,ponieważ brakuje adminów.Poza tym nie będę musiał ciągle latać na forum i jak to się mówi "zawracać wam gitary" ,a jak już pewnie zauważyliście robię to często :D.Myślę ,że jakieś tam doświadczenie w tym mam i się przydam.Staram się być bezkonfliktowy i dawać przykład innym graczom.Wiem moje gt jest tu ubogie ale spokojnie z tym nie ma problemu, nadrobię to Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3,4 godziny dziennie w tygodniu spokojnie(jak mam czas to nawet do 6 lub więcej)W weekend wykazuję się wielką aktywnością.Jak można zauważyć wszystkie moje zgłoszenia na forum są trafne. Kontakt:TeamSpeak3,Steam,Forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Wasz fad3r/80.72.40.110:27008/ Edytowane 6 Stycznia 2018 przez WaszFada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 1 Stycznia 2018 #488575 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 W sumie to na tak: +Doświadczenie +Steam +AMXX -/+ godziny ale to da się nadrobić +++Brakuje AKTYWNYCH adminów, więc przyda się ktoś do ogarniania WaszFada dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Stycznia 2018 #488603 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Wymagane jest przynajmniej 30 h na serwerze Dobij godziny i podanie zostanie otwarte (zgłoś się do kogoś z administracji na pw) WaszFada dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 4 Stycznia 2018 #489129 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Można dać szansę. Na tak. +Steam +Godziny +Doświadczenie +Mało adminów WaszFada dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allah_Akbar Napisano 5 Stycznia 2018 #489290 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Jestem na TAK wiek -/+ steam + Aktywność + Przede wszystkim często jest na serwerze, a ostatnio nie miałem tam przyjemności spotkać żadnego admina, kultura i ogólnie zachowanie graczy na serwerze pozostawia wiele do życzenia, więc przyda się nowy admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h3ra koka hasz LSD *_* Napisano 6 Stycznia 2018 #489451 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Ja tez jestem na tak. Czesto z nim gram i temat ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Stycznia 2018 #489540 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi