Mlodaa z m4 Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 (edited) Hej, mam jakieś tam propozycje 1. Co wy na to by np.. po 2 pierwszych rundach losowa osoba dostawała vipa na mapę? 2. Co wy na to by były nagrody w postaci np kl dla 3 najlepszych osób na serwie na koniec mapy? Np 1 osoba -15kl, 2 osoba -12kl, 3 osoba -10kl? Albo np nw, case dla najlepszej osoby? 3. Blokada bs B gdy nie ma 5 ct? 4. Może by dodać możliwość podsadzania się? 5. Możliwość wymiany Stattracków na case? np 2000 ST - 3 losowe case? Na razie tyle, przemyślcie, może by wraz z resetem dodać takie rzeczy Edited January 1, 2018 by Mlodaa z m4 Vadum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadum Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 1.Jak dla mnie zbedne nie ma celu tego dodawac. 2.To jest bardzo dobra mysl tylko ze nie klucze w wlasnie case.Najlepsza osoba dostaje case plus 3 losowe. 3.Jezeli blokada bs gdy nie ma 5 ct to odrazu blokada awp gdy nie ma 5 ct bo grac na jeden bs gdy wszyscy maja awp sie po prostu nie da. 4.Czemu nie przydalo by sie 5.Tez bardzo dobra mysl stattracki sa bezuzyteczne a tak mozna by bylo jakos je wykorzystac. Mysle ze fajne pomysly warto nad nimi pomyslec Mlodaa z m4 and Hiszy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlodaa z m4 Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 vip po to by zachęcić do kupowania i grania na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 1. Powiem fajny pomysł na zachętę 2.Tez fajne ale Cs go jest obciążeny pluginy i i nie wiem czy dodatkowy taki obok skrzynek nie zaczął by bugowac Cs go, wiem że była podobna zasada i budowalo strasznie 3.blokada bs można ale do kolegi wyżej od razu ASP jest nie wykonalne po prostu. Mi się zdaje że zamiast dawać kolejny plugin łatwiej napisać w regulaminie bo blokada nie działa na wszystkich mapach. 4.no w sumie to przenikanie wkurza i czasem na skrzynke fajnie kogoś posadzić, ale się chyba na podwójny skok i to umożliwia? 5. Nie wiem czy wgl. Jest taki plugin pewnie trzeba napisać, ale to już nie moja kwestia. Ja tyle co wyjaśniłem z dawnego doświadczenie reszta to @aquax Mlodaa z m4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszy Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Najbardziej sensowną opcją z te go jest opcja nr 5. Stattracki są totalnie bezużyteczne. Ten Vip co mapkę, dobra opcja, jak i podsadzanie, tylko czy wtedy ludzie się nie będą blokować modelami? Mlodaa z m4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...