pucci Napisano 2 Stycznia 2018 #488833 Udost臋pnij Napisano 2 Stycznia 2018 Nick: pucci./a/ Wiek: 18 STEAM_ID:聽STEAM_0:0:2043605Link do BanID:聽http://banid.pl/kto?to=0:0:2043605Do艣wiadczenie w ocenianiu: 10 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: tak, dosta艂em bana na gomodzie #4 za wallhack, jednak zosta艂em odbanowany. Dlaczego Ty?: znam si臋 na rzeczy. Jako艣 dwa lata temu prowadzi艂em wraz z dwoma ch艂opakami sie膰 serwer贸w, kt贸ra by艂a znana w ca艂ej Polsce. W dodatku nie raz rozpisywa艂em demka nie tylko na forum, lecz tak偶e na BLu i w 90% przypadkach by艂y one rozpatrzone pozytywnie. UBTeam zawsze by艂o jedn膮 z rang, kt贸r膮 wielbi艂em i zawsze mnie to interesowa艂o, zawsze mam na to czas i jestem osob膮, kt贸ra sumiennie wype艂nia swoje obowi膮zki. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: czy to na telefonie, czy to na komputerze. Jestem dost臋pny ca艂y czas.聽 Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): na serwerach MH nie, lecz na innych sieciach - tak.聽 Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): nie ma, lecz w trymiga to nadrobi臋, 偶aden problem. Co艣 od siebie: wiem, jestem tutaj kr贸tko, by膰 mo偶e nie ka偶dy mnie zna, lecz lubi臋 pomaga膰 na forum i by膰 aktywn膮 osob膮 w tym 艣rodowisku. Tak jak napisa艂em wy偶ej - znam si臋 na rzeczy i lubi臋 to robi膰 po prostu.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Stycznia 2018 #488834 Udost臋pnij Napisano 2 Stycznia 2018 Zdecydowanie za szybko na podanie, mimo to 艂adnie napisane.聽Je艣li b臋dziesz spe艂nia艂 podstawowe wymagania to zapraszam z powrotem Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Stycznia 2018 #488835 Udost臋pnij Napisano 2 Stycznia 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi