pucci Napisano 2 Stycznia 2018 #488833 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Nick: pucci./a/ Wiek: 18 STEAM_ID: STEAM_0:0:2043605Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:0:2043605Doświadczenie w ocenianiu: 10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: tak, dostałem bana na gomodzie #4 za wallhack, jednak zostałem odbanowany. Dlaczego Ty?: znam się na rzeczy. Jakoś dwa lata temu prowadziłem wraz z dwoma chłopakami sieć serwerów, która była znana w całej Polsce. W dodatku nie raz rozpisywałem demka nie tylko na forum, lecz także na BLu i w 90% przypadkach były one rozpatrzone pozytywnie. UBTeam zawsze było jedną z rang, którą wielbiłem i zawsze mnie to interesowało, zawsze mam na to czas i jestem osobą, która sumiennie wypełnia swoje obowiązki. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: czy to na telefonie, czy to na komputerze. Jestem dostępny cały czas. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): na serwerach MH nie, lecz na innych sieciach - tak. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): nie ma, lecz w trymiga to nadrobię, żaden problem. Coś od siebie: wiem, jestem tutaj krótko, być może nie każdy mnie zna, lecz lubię pomagać na forum i być aktywną osobą w tym środowisku. Tak jak napisałem wyżej - znam się na rzeczy i lubię to robić po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Stycznia 2018 #488834 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Zdecydowanie za szybko na podanie, mimo to ładnie napisane. Jeśli będziesz spełniał podstawowe wymagania to zapraszam z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Stycznia 2018 #488835 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi