Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Podanie Pucci

pucci

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: pucci./a/
STEAM_ID:聽
STEAM_0:0:2043605
Link do BanID:聽http://banid.pl/kto?to=0:0:2043605
Do艣wiadczenie w ocenianiu: 10
Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak.
By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: tak, dosta艂em bana na gomodzie #4 za wallhack, jednak zosta艂em odbanowany.
Dlaczego Ty?: znam si臋 na rzeczy. Jako艣 dwa lata temu prowadzi艂em wraz z dwoma ch艂opakami sie膰 serwer贸w, kt贸ra by艂a znana w ca艂ej Polsce. W dodatku nie raz rozpisywa艂em demka nie tylko na forum, lecz tak偶e na BLu i w 90% przypadkach by艂y one rozpatrzone pozytywnie. UBTeam zawsze by艂o jedn膮 z rang, kt贸r膮 wielbi艂em i zawsze mnie to interesowa艂o, zawsze mam na to czas i jestem osob膮, kt贸ra sumiennie wype艂nia swoje obowi膮zki.
Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: czy to na telefonie, czy to na komputerze. Jestem dost臋pny ca艂y czas.聽
Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): na serwerach MH nie, lecz na innych sieciach - tak.聽
Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): nie ma, lecz w trymiga to nadrobi臋, 偶aden problem.
Co艣 od siebie: wiem, jestem tutaj kr贸tko, by膰 mo偶e nie ka偶dy mnie zna, lecz lubi臋 pomaga膰 na forum i by膰 aktywn膮 osob膮 w tym 艣rodowisku. Tak jak napisa艂em wy偶ej - znam si臋 na rzeczy i lubi臋 to robi膰 po prostu.聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...