DanielovskY. Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 ~ Wzór ~ Nick: DanielovskY. Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, miałem posade admina na kilku serwerach, na których był spokój i porządek. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę, że około 6/10, ale uczę się bardzo szybko. Staż w CS-sie: 4 lata. Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Jestem miłym, 22 letnim chłopakiem. Uwielbiam słuchać muzyki, oraz popykać w CS'ka. Myślę, że sprawdzę się na stanowisku admina! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na tygodniu 3-4h bo praca, ale w weekendy praktycznie cały dzień. Kontakt: GG ~~~~> podam na pw. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/DanielovskY./80.72.40.110:27020/ ~ Wymagania ~ - Wchodzenie raz dziennie na forum + - Minimum 16 lat + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze + - Minimum 30h przegrane na serwerze - - Obowiązkowo aktywne konto steam + - Posiadanie mikrofonu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cropek Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 W sumie, jestem na tak +wiek +doświadczenie +podanie bardzo mi się podoba DanielovskY. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Masz przegrane ledwo ponad 8 h, to jest trochę mało. Pograj trochę, daj się poznać na serwerze i zapraszam za 2 tyg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...