DanielovskY. Napisano 3 Stycznia 2018 #489033 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 ~ Wzór ~ Nick: DanielovskY. Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, miałem posade admina na kilku serwerach, na których był spokój i porządek. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę, że około 6/10, ale uczę się bardzo szybko. Staż w CS-sie: 4 lata. Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Jestem miłym, 22 letnim chłopakiem. Uwielbiam słuchać muzyki, oraz popykać w CS'ka. Myślę, że sprawdzę się na stanowisku admina! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na tygodniu 3-4h bo praca, ale w weekendy praktycznie cały dzień. Kontakt: GG ~~~~> podam na pw. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/DanielovskY./80.72.40.110:27020/ ~ Wymagania ~ - Wchodzenie raz dziennie na forum + - Minimum 16 lat + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze + - Minimum 30h przegrane na serwerze - - Obowiązkowo aktywne konto steam + - Posiadanie mikrofonu - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cropek Napisano 3 Stycznia 2018 #489040 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 W sumie, jestem na tak +wiek +doświadczenie +podanie bardzo mi się podoba DanielovskY. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Stycznia 2018 #489164 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Masz przegrane ledwo ponad 8 h, to jest trochę mało. Pograj trochę, daj się poznać na serwerze i zapraszam za 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Stycznia 2018 #489165 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi