LLU Spalony Napisano 26 Grudnia 2015 #372415 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Witam wszystkich, po raz kolejny chciałbym przedstawić wam swoją osobę do kandydatury na pozycje ADMINISTRATORA serwera. Nick: [ LLU ] Spalony Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Pełniłem funkcje na tutejszym serwerze, z ( powodu remontu domu / pracy ) brakowało mi czasu na obecność przy komputerze jak i na serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Piszę samodzielnie pluginy lecz nie znam w pełni calego jezyka, samouczek. Staż w CS-sie: 8 Lat. Steam / NonSteam: Platforma ONLY STEAM Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc naszej wspaniałej ADMINISTRACJI z racji tego, że dodatkowa pomoc się przyda, a od nadmiaru głowa nie boli . Sprawdziłem sie w roli administracyjnej i chcialbym Was prosic o danie mojej osobie kolejnej szansy udowodnienia, że potrafię pomóc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: do 3 - 6h Gram różnie, wpadnę czasami rano. po poludniu 16 i godziny wieczorne 20 - 00. Kontakt: Steam - Spalony666 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/[%20LLU%20]%20Spalony/80.72.43.106:27027/ ___________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 26 Grudnia 2015 #372432 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Ja na tak. Ogarnial. Kultura jest.Poprawil aktywnosc.Daj dobry link do game tracker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 26 Grudnia 2015 #372452 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Oczywiście jestem na tak: - wiek + - steam + - kultura- nigdy nie było problemów - zgłasza na u@ Nie mogę wejść w gametrackera ale wiem że gra już długo więc całkowicie popiram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 26 Grudnia 2015 #372454 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Też jestem za tym aby dać szansę. Wymagania spełnia, ogarnięty, rozmowny, zna ludzi. Nie mam nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały MeKinToSz Napisano 26 Grudnia 2015 #372475 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Ja również na tak. -wiek -zgłasza na steam -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Grudnia 2015 #372484 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Grudnia 2015 #372490 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi