Ripton Napisano 8 Stycznia 2018 #490084 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: Ripton Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Podstawy jak najbardziej. Posiadasz mikrofon?: Jest. Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo aktywną osobą, starającą się nie wdawać w konflikty. Regulamin znam i na pewno dam sobie radę z tą rangą jak i tymi co mam. Zawsze służę pomocą dla osób które chcą rangę, opis lub kanał, pisząc do moderatorów. Staż na sieci: Powoli drugi rok dochodzi. Co wprowadzisz na naszego Ts? Pomoc w organizacji różnego typu konkursów itp. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Zdarzyło się za kulturę. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Ripton Zombek :), Born, nOisyyy ;v i 7 innych dodali reakcje 3 5 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 9 Stycznia 2018 #490119 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Ripton na TS3 przesiaduje codziennie po kilka godzin, ciężko go wyprowadzić z równowagi, nie wdaje się w konflikty, każdego traktuje równo, nie ma gorszych, nie ma lepszych. Jestem na Tak Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 9 Stycznia 2018 #490130 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Jesteś pomocna osobą, kolejne podanko, także czasem ciebie poniesie. Jesteś jednym z najbardziej aktywnych osób na ts wiec jak u rybson to mnie też strasznie przekonuje na postawienie na ciebie. Powodzenia! Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Idealna Bania Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2018 #490142 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Jesteś jednym z najbardziej aktywnych osób na naszym komunikatorze, jednak nie widzę ciebie w tej funkcji. Ostatnio zaniedbałeś swoje rangi i przy randzę moderatora TS'a zrobiłbyś to jeszcze bardziej. Widzę lepszych kandydatów na to stanowisko. Tak czy inaczej powodzenia klaksonku! Ripton dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 9 Stycznia 2018 #490190 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Z czajnikiem idzie sie dogadac, kontakt z nim jest na najwyzszym poziomie, oraz on sam nie popada w zadne konflikty. Jest to 2 osoba z ktora moglbym wspolpracowac, a wiec ripton ma moj glos poparcia. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 9 Stycznia 2018 #490255 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 TAK: + bardzo dobra aktywność + kolejne podanie + kultura Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 9 Stycznia 2018 #490280 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) To tak rypton co nie wejdę na ts to Cię ciągle widać bardzo aktywny użytkownik z dystansem do siebie tak jak kolega wyżej ciężko go wyprowadzić z równowagi ? da się z nim porozmawiać no i jest poprostu takim ts.owym botem 24/7 oczywiście jestem na tak Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Bacior Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 9 Stycznia 2018 #490299 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Dystansik mega, aktywność to już wgl, no i dobry ziomson z niego (samtajms). No więc.. można powiedzieć, że na tak jestem xD Powodzeniaaa! Edytowane 9 Stycznia 2018 przez VEX` Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490561 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 musisz popracowac troszke nad swoja pewnoscia siebie zapraszam przy kolejnej rekrutacji Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490562 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi