Generał Albanii Napisano 8 Stycznia 2018 #490087 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Cześć mam pytanie.Pytanie kieruje do REDUKACJI czemu w Redukacji nie ma podań o naprzykład Technika Forum Podania o Opiekuna Sieci,Opiekuna Serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 8 Stycznia 2018 #490088 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Takie stanowiska obejmują ludzie zaufani oraz zasłużeni Generał Albanii dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2018 #490089 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Podanie o op sieci? XD Taka range dostaje tylko osoba z baaardzo długim stażem która jest zasłużona dla forum. To samo tyczy się technika forum i op serwera, trzeba na te rangi odpowiednio zapracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 8 Stycznia 2018 #490092 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 ciekawy temat, bardzo mi się spodobał tytuł, co znaczy "redukacja"? to od redukować, czyli synonim zmniejszania? taki neologizm pewnie na niezłą rangę zasługuje Mamusiaa i Generał Albanii dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Stycznia 2018 #490097 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Podanie na opiekuna serwera no tutaj jeszcze można debatować. Liczyłyby sie głosy adminów, ale i tak zdecyduja góra. Brak profitu. @z.r.a.z. pisząc neologizm miej na uwadze, że większość nie wie co to znaczy xD W tym ja. Chyba. Raczej. Może. Pomysł do dupci Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 9 Stycznia 2018 #490110 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 mi rowniez Twoj pomysl sie nie podoba, rangi te sa wyjątkowo wazne i niech zostanie tak jak do tej pory ze to te czerwone buraki decydują kto kim bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 9 Stycznia 2018 #490111 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 @Generał Albanii , przyznawanie takich rang o jakie zahaczyłeś wiążę się ze stażem, umiejętnościami, znajomością sieci (w tym ludzi) oraz decyzji administratorów, tak było i jest to dobrze funkcjonujące rozwiązanie. Powyżej dużo osób postarało się wyjaśnić jak to działa. Nie dostałem info co to jest redukacja niestety,... ;/ Myślę, że odpowiedzieliśmy Ci na pytanie, pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 9 Stycznia 2018 #490112 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi