venividiwandi Napisano 26 Grudnia 2015 #372351 Napisano 26 Grudnia 2015 (data i godzina): 22.12.15 Nick admina/gracza, który zawinił: @@Silverka Dowody: http://multi-head.pl/index.php?/topic/78437-megamateusz/ Świadkowie: @@biegam po śniegu Uzasadnienie: Jakim cudem dostał UB? Skoro widać że ewidentny aim... @@Silverka mówi że HLTV laguje, więc według Ciebie zabił go tylko na nagraniu? Każdy człowiek popełnia błędy to akurat rozumiem ale tego bana to nie................... Zobaczcie tylko 1 runde z DGL...... Napisałem tutaj bo w dziale skargi i problemy nie moge... Proszę o przeniesienie tematu.
Silverka Napisano 26 Grudnia 2015 #372353 Napisano 26 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "DD2/INF" do "Skargi i problemy".
Silverka Napisano 26 Grudnia 2015 #372356 Napisano 26 Grudnia 2015 Ja dawno takiego HLTV zlagowanego nie widziałam. HLTV jest tylko narzędziem pomocniczym , a nie dowodem. Ty jako admin masz przedstawić własne demo, na którym będzie to lepiej widoczne. Nie wiem czy się zapoznałeś z tym tematem http://multi-head.pl/index.php?/topic/77779-dema-admin%C3%B3w-a-hltv-serwer%C3%B3w/ Będę się upierać przy swoim. Z graczem UCASH było tak samo. Demko z HLTV nie wszędzie działa poprawnie . Demo musi być perfidne.
Wyimagino Napisano 26 Grudnia 2015 #372358 Napisano 26 Grudnia 2015 Moim zdaniem demko z hltv jest wystarczającym dowodem. Nawet pomimo wspomnianych "lagów" widać, że gracz nie kryje się z aimem. Według mnie ban powinien zostać nałożony powtórnie.
venividiwandi Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #372363 Napisano 26 Grudnia 2015 @@Mentosik. jakim cudem dostałeś tutaj UBT? Ale jaki tu problem?? Demko strasznie laguje... Jak mialem nagrac demko skoro wylaczyl aima?
Silverka Napisano 26 Grudnia 2015 #372369 Napisano 26 Grudnia 2015 W przypadku tego gracza , o którym mówiłam widać było no recoil i sprawę pamiętam- uznali, że HLTV jest zlagowane, więc swoją decyzję w przypadku gracza Megamateusz podjęłam podobą decyzji - jak była w przypadku tamtego gracza. Nie chcę podobnych błędów. Skarga na mnie - nie mnie oceniać. Skoro uznacie, że bana warto dodać OK. Dla mnie akurat to HLTV nie jest wystarczającym dowodem na bana.
venividiwandi Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #372372 Napisano 26 Grudnia 2015 W przypadku tego gracza , o którym mówiłam widać było no recoil i sprawę pamiętam- uznali, że HLTV jest zlagowane, więc swoją decyzję w przypadku gracza Megamateusz podjęłam podobą decyzji - jak była w przypadku tamtego gracza. Nie chcę podobnych błędów. Skarga na mnie - nie mnie oceniać. Skoro uznacie, że bana warto dodać OK. Dla mnie akurat to HLTV nie jest wystarczającym dowodem na bana. Na chłopski rozum, 1/4 i wszystko widać przeskoki itp, nie wiem nad czym się zastanawiać
UCASH Napisano 26 Grudnia 2015 #372373 Napisano 26 Grudnia 2015 Że co ja miałem? Zdecydujecie ze czy to był aim czy recoil? Gram na serwie kupę czasu i zdaje sobie sprawę ze admini i tak się gapia na mnie ale wisi mi to Co do sprawy demko ma być nakręcone a skoro gracz się odpalił trzeba było poczekać na kolejną akcje... Edit: spoko , wiem ocb
venividiwandi Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #372374 Napisano 26 Grudnia 2015 Że co ja miałem? Zdecydujecie ze czy to był aim czy recoil? Gram na serwie kupę czasu i zdaje sobie sprawę ze admini i tak się gapia na mnie ale wisi mi to Co do sprawy demko ma być nakręcone a skoro gracz się odpalił trzeba było poczekać na kolejną akcje... Czekać aż ludzie z serwera zaczną wychodzić "bo admini mają wy........................." no super podejście macie, widać to nad czym się zastanawiać?
dupadupadupadupa Napisano 26 Grudnia 2015 #372375 Napisano 26 Grudnia 2015 Właśnie obejrzałem to HLTV. Oprócz "zepsutego" demka nic więcej ciekawego nie zauważyłem. Cytuję: "0:40 - idealne wychylenie +B 0:47 - modelik +B 5:18 - z tego co pamiętam to przycisk INS i sobie wybierasz ESP, AIM itp +/-B 5:43 - super celownik +B" Co w tych akcjach takiego ciekawego? Bo za bardzo nie rozumiem... Nie wiem- może i gracz miał aima (nie oceniam, bo nie było mnie na serwerze), ale na pewno nie widać tego po HLTV.
idek Napisano 26 Grudnia 2015 #372379 Napisano 26 Grudnia 2015 Czekać aż ludzie z serwera zaczną wychodzić "bo admini mają wy........................." no super podejście macie, widać to nad czym się zastanawiać? jak czekac jak ludzie z serwera wyjda ile razy tak bywalo ze ktos mial laga zaraz zobacze te demko bo teraz ciezko zrobie edit ale zgodze sie Wandi z toba ban banem ale skoro Ubt to puszcza bo maja swoje procedury h@ powinien tu zaingerowac a nie my bo to jest bezsensowne darcie kotow miedzy soba do czasu wypowiedzi CZERWONYCH Ban powinien pozostac A Silverka bardzo dobrze wykonuje swoje zadania wiec skarga nieco z Du....... nie obrazajac kolego Admina
UCASH Napisano 26 Grudnia 2015 #372380 Napisano 26 Grudnia 2015 Czekać aż ludzie z serwera zaczną wychodzić "bo admini mają wy........................." no super podejście macie, widać to nad czym się zastanawiać? Ja jestem na tel demka nie widziałem, ale wiem jak było u mnie jakieś 2 osoby mówiły ze gram odpalony reszta powiedziała ze czysto wiec? Mi to wisiało bo już tak mnie WQ wtedy ze mogłem dostać ub i iść w UJ. .. prawda jest taka ze 1/3 osób nie nadaje się na admina ale nie o tym jest temat. Dlatego napisałem ze hltv to wiesz. Pozatym połowa obok się afiszuje ze są adminami a ja na to leje prawie nikt nie wie i na spokojnie schodzi na spec inni admini wychodzą i banuje ludzie którzy są podobno "czyści ".
Wyimagino Napisano 26 Grudnia 2015 #372381 Napisano 26 Grudnia 2015 Stop spam. Decyzje pozostawiamy OPS lub @@August.
NeQ Napisano 26 Grudnia 2015 #372390 Napisano 26 Grudnia 2015 Już kiedyś o tym pisałem będzie chyba trzeba wam to wyjaśnić w osobnym temacie z HLTV ciężko udowodnić aima ponieważ program wbudowany w cs'a wygładza ruchy celownika jeszcze wam to dokładnie pokaże (jest temat na nowy artykuł )
August Napisano 26 Grudnia 2015 #372394 Napisano 26 Grudnia 2015 Skarga niesłuszna. Tak jak NeQ napisał, HLTV wygładza ruchy celownika, do tego na DD2/INF jest bardziej zlagowane niż na reszcie serwerów, więc nawet 5:48 można wyjaśnić lagiem (chociaż jest to akcja +b). HLTV na WH nie ma sprawy, ale na AIM'a bez bardzo widocznych przeskoków nie przejdzie.
August Napisano 26 Grudnia 2015 #372395 Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
3
2
2
Popularne Dni
26 Gru
17
Najaktywniejsi w tym temacie
venividiwandi 4 posts
Silverka 3 posts