PorobionY Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 (edited) Nick:PorobionY Wiek:24 Doświadczenie (w byciu adminem):Prowadzilem serwery cs 1.6 jak i Go Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/7 Staż w CS-sie: Nie pamietam ale troche juz tych latek zlecialo Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Wydaje mi sie ze bede dobrym adminem,jestem widziany czesto na serwerdze gram w tez godzinach wieczornych.Prosze nie pisac wiadomosci typu "konto pod podanie" Posiadalem juz konto ale niestety nie jest ono dostepne mozliwe ze zostalo skasowane z powodu braku aktywnosci Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h(w razie potrzeby caly dzien steam ON) Kontakt:steam pw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/porobiony/80.72.43.106:27027/ Edited January 11, 2018 by PorobionY Literowka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Halo halo, zapraszam do wypowiedzi. Apecio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baniatowaty Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Godzinki są, problemów nie sprawiasz, kulturka także jestem za tym abyś otrzymał szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kain Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Jestem neutralny! Nie wiele mogę powiedzieć o graczu, niczym się nie wyróżnia, brak zgłoszeń na [email protected] Do tej pory mijaliśmy się ale od kilku dni widoczny na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 (edited) +steam +godzinki są +/- czasami cię widuję - mało zgłaszasz na u małpa Edited January 12, 2018 by Wild Link to comment Share on other sites More sharing options...
F13 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 jestem na tak godziny są kultura jest pozytywny chlopak z niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaY Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Witam, również jestem "ZA" ! +Pozytywny gracz +Kulturalny +Zawsze humorek dopisuje Można przetestować co potrafi, w praniu się okaże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abibas Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Jestem na tak: +doświadczenie +gt +kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ten Znany z ESL Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Jestem na tak +spoko +ogarnięty +znam mojego szefa +dobry mordka +grałem z nim na jednej sieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Czarna~ Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 No więc przed Tobą dwutygodniowy okres próbny Witamy na pokładzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...