2 Palce w Natalce Napisano 12 Stycznia 2018 #490741 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Twój nick podczas gry: 2 Palce w Natalce Godzina, data zdarzenia: 16:50 2018-01-12 Mapa: Eldorado STEAM_ID / IP: 83.9.9.201 Nick admina, który dał bana: Superpecio chyba Uzasadnienie: Nie posiadam czitów, pewnie nie dostałem unbana ponieważ te białe otoczki były widoczne na postaciach lecz mam to tylko na poczatku rundy/mapy a właśnie wtedy zostały mi zrobione screeny (WIDAĆ, ŻE TAM BIEGNIE KILKA POSTACI I POTEM ICH NIE WIDAĆ ZA ŚCIANY WIEC TO NIE JEST WH) i potem znika i jest tak na każdym serwerze, nie wiem co to jest no ale jak to jest takie ważne to zainstaluje inną wersje CSa. Pozdrawiam serdecznie. xD Edytowane 12 Stycznia 2018 przez 2 Palce w Natalce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Stycznia 2018 #490743 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Masz aktywne bany na swoim koncie. Masz możliwość UB jeśli zrobisz 100 reklam dla sieci, albo wykupisz je poprzez wysyłanie sms. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Stycznia 2018 #490745 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi