PESTKUWER1337 Napisano 14 Stycznia 2018 #491040 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Twój nick podczas gry : VACKUWER PESTKUWER [t] . GODZINA, DATA ZDARZENIA : 14.01.2018 3 w nocy chyba nie pamietam ssy o 3 w nocy, troche pijany byłem nie wiem nawet czy to chodzi o te ssy Mapa : de_dust2 STEAM ID/IP : STEAM_0 : 1 : 1330007 LINK DO SSÓW : http://www62.zippyshare.com/v/MCkzwcKO/file.html BUILD 990 SERVER (0 CRC) Server # 24 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : VACKUWER PESTKUWER [t] . [AMXBans] Reason : ' aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 1330007 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.0.120.45 ' [AMXBans] =============================================== ALE CHYBA MAM JAKIS CZAS NA WSTAWIENIE TYCH SSOW CHYBA NIE ? 24 godziny ? CZY JAK TO JEST ? A MOGE W POLU ODPRACOWAC TEGO BANA ? ILE TEN SMS ? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 14 Stycznia 2018 #491046 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dostałeś ssy, po czym wszedłeś znowu na serwer. Zapraszam do odrobienia bana reklamami lub kupna UB za pozwoleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 14 Stycznia 2018 #491047 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi