WaszFada Napisano 20 Stycznia 2018 #491897 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Witam.Przychodzę tu z propozycją ,aby wprowadzić i usunąć niektóre mapy. No więc skoro to ma być taki jak kiedyś cod 200 proponuję dodać: -cs_rio -de_lidl -de_tesco -de_eldorado -cs_italy2 -de_westwood (nie potrzebne są 3 westwoody usunąć de_westwood_mtk i zostawić de_westwood_big oraz klasyczny de_westwood) -cs_assault_1337 Natomiast proponowałbym usunąć: -cs_winter_assault (no i zamiast tego dać tego 1337) -de_dust2002_winter (zwykły de_dust2002 bez śniegu zupełnie wystarczy) -fy_snow_orange (są aż 3 snowy w małych mapkach) de_nuke_winter (czy jakoś tak i zamiast niego dać klasyczne nuke) -cs_alpin mapa ta jest zbugowana (gracze skarżą się ,że mają lagi ,choć nie mają pingu i ja zarówno często mam podobną sytuację na tej mapie ,że mam ogromne opóźnienie w grze) Z góry dziękuję za rozpatrzenie propozycji i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Stycznia 2018 #491993 Administrator Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Mapki które obecnie będą na serwerze : de_dust2 de_dust2002 de_inferno de_westwood de_westwood_big de_aztec de_hell cs_office de_nuke_1337 de_nuke cs_italy de_rats_1337 cs_assault_upc cs_italy2 de_kabul_32 css_dust2_mh css_mirage_mh de_dust2_1337 de_dust4ever de_eldorado de_rats_office cs_max cs_wiocha de_dust2x2 Nie będę już nic zmieniał bo wiem że przez te wszystkie lata większość z nich cieszyła się sporym powodzeniem. Prośba do przyszłego opiekuna lub s@. Nie wgrywajcie żadnej mapy już na cod moda bez mojej zgody. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Stycznia 2018 #491994 Administrator Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi