;xoxo Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Wzór podania: Nick: ;x Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Około 3 lat na jednej z sieci serwerów, oraz miałem swoje serwer również. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 7lat. (roczna przerwa) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: W swojej karierze w cs już nie raz byłem adminem na wielu sieciach i każdy był zadowolony, ponieważ mam podejście do ludzi, jestem kultralny, nie sprawiam problemów, umiem załagodzić spór. Mam dużo czasu na gre (dodatkowo prawie cały czas jestem dostepny na STEAM więc jeżeli coś sie dzieje na serwerze nie tak to wystarczy info i wchodze). Ogólnie chciałbym pomóc w prowadzeniu serwera, myślę że pomoc się przyda, oczywiście ostatnie zdanie należy do was. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W dni robocze 3-4h, w dni wolne 5-6h Kontakt: Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198054748791/ GG:43381030 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/%3Bx/80.72.40.110:27026/ Dzięki za poświęcony czas czytając moje podanie. Pozdrawiam ArmTig3r 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salen. Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 (edited) Ja jestem na tak. Ugodowy kulturalny miły chłopczyk. Czekam na resztę Edited January 20, 2018 by Salen. Bład ;xoxo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vision Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 jestem na tak czesto gra , miły, rozmowny ,nie obraża ;xoxo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3NTAL Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Jestem na tak, często gra, nie sprawia problemów. ;xoxo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Zgłoś się do mnie lub [email protected] z SIDem i zapoznaj się z tematami w dziale admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...