Gonzo PROSTO. Napisano 25 Grudnia 2015 #371953 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Nick: Gonzo PROSTO. Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 3 Stycznia 2015 Czas spędzony na forum: 7dni 13 godzin 33 minuty Doświadczenie w ocenianiu: Parę razy oceniałem znajomym demka ssy, (http://multi-head.pl/index.php?/topic/75575-demko-by-gonzo-prosto/#entry395626) itp Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: obsługiwałem i obsługuje do dziś Byłeś banowany na forum lub serwerze?: kiedyś przez przypadek sam siebie zbanowałem na serwerze, a tak to nie byłem banowany Dlaczego Ty?: Myślę że możecie liczyć na moją pomoc w rozpatrywaniu ssów demek itp Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) dziennie poświęcam od 4 wzwyż przeważnie jestem cały czas. (Tak/Nie): Tak Coś od siebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Grudnia 2015 #371974 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 zestaw PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 27 Grudnia 2015 #372967 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi