Vadum Napisano 28 Stycznia 2018 #493386 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Data zdarzenia: Dzisiaj i bedzie to robic caly czasNick gracza: kozaczek [t]Dowody: Screeny na doleŚwiadkowie: @Mlodaa z m4 i cały serwerUzasadnienie: Delikwent jakims sposobem wchodzi na konta graczy i moderatorow ( w tym na moje ).Dalem mu perma zmienil sobie ip i dalej wchodzi.Z tego co slyszalem to ma jakas "maszynke" ktora sciaga moje ip i mozesz sobie normalnie wchodzic na konto bez hasla.Troche lipa bo duzo ludzi na serwie sie o konto boi ja tak samo ;p Ludzie wkladaja kase w serwer a potem ktos im na konto wchodzi od tak ;p Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiemnaStrefa#7 Napisano 28 Stycznia 2018 #493393 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Witam. Potwierdzam to co napisał Vadum . kozaczek (t) wszedł na moje konto i zaczął wyzywać adminów , wiec chciałem go złapać i zapytałem go jak to robi i zrobiłem screeny ( te wyżej ) . Vadum dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Stycznia 2018 #493412 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=3474 @Vadum @CiemnaStrefa#7 widzę, że ma bana z dzisiaj. Nadal wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vadum Napisano 28 Stycznia 2018 Autor #493421 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 (edytowane) @Bezzi Dostal odemnie bana zmienil ip dostal bana od mlodej teraz znowu zmieni ip i tak w kolko .. Aa szkoda gadac .. Popatrz na screeny na dole jak siedzi na Vadumie i jak siedzi na AgressivePL jest to samo steam id i ip. A potem znowu to samo dalej siedzi na Vadumie tylko ze juz na innym sidzie i innym ip http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=3474 Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Vadum Dodane screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 29 Stycznia 2018 #493464 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Potwierdzam, gracze się również skarżą... Może Destroyer pomoże?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Stycznia 2018 #493465 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 16 godzin temu, Vadum napisał: Z tego co slyszalem to ma jakas "maszynke" ktora sciaga moje ip i mozesz sobie normalnie wchodzic na konto bez hasla. Ależ on może mieć IP nawet moje ale co z tego. Typ wchodzi prawdopodobnie przez VPN ale to jest mało ważne w sumie, bo IP nijak się ma do haseł. @aquax wie o problemie i pracuje nad jego rozwiązaniem. 10 minut temu, Mlodaa z m4 napisał: Może Destroyer pomoże?? Może to wiesz co Możecie a nawet musicie spróbować ale musicie być na 20% pewni że to on. amx_destroy "nick" (skopiowany z "" ze status). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 29 Stycznia 2018 #493472 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 @SUNN. Tylko, że nie mamy praw by dawać Destroyery ;/ tylko wy chyba możecie, jak kiedyś był uciążliwy gracz i chciałam spróbować to nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Stycznia 2018 #493790 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 @Mlodaa z m4 @Vadum Jak wygląda sprawa na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 31 Stycznia 2018 #493819 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Chwilowo nie widziałam typka od jakiegoś czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Stycznia 2018 #493864 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 3 godziny temu, Mlodaa z m4 napisał: Chwilowo nie widziałam typka od jakiegoś czasu Jeśli sytuacja znowu będzie miała miejsce zgłoście to ponownie pisząc temat albo napiszcie komuś z wyższej administracji na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Stycznia 2018 #493865 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi