vision Napisano 31 Stycznia 2018 #493952 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 WITAM mam taką propozycje dodać więcej map na ff oraz zmiana soundround ponieważ są nadal kolędy mapy może gracze niech piszą poniżej mi brakuje map takich jak chateau militia italy trein westwood eldorado dust office aztec cebble jak coś jeszcze proszę o propozycje niżej pozdrawiam:) DionizyZlotopolski dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 31 Stycznia 2018 #493955 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Roundsound jest prawie gotowy już, co do map... Chateau, militia, train, eldorado, office, cbble moim zdaniem na dany moment nie przejdą poprzez ilość graczy na serwerze. Co do reszty jestem zdecydowanie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
;xoxo Napisano 1 Lutego 2018 #493983 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 9 godzin temu, MARCINKSYS napisał: Roundsound jest prawie gotowy już, co do map... Chateau, militia, train, eldorado, office, cbble moim zdaniem na dany moment nie przejdą poprzez ilość graczy na serwerze. Co do reszty jestem zdecydowanie na tak. Kolega wyżej dobrze napisał, mapki nie które dodać jeśli chodzi o Roundsound to pewnie na dniach dojdą. Według mnie lepiej by było zmienić z 4MAPS na zwykłe FFA jak wcześniej było, dużo więcej osób by grało, niektórym się nudzi granie ciągłe na tych samych mapach. Pozdrawiam Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 1 Lutego 2018 Autor #494186 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 dla mnie office spoko nie duza do ugrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 5 Lutego 2018 #495087 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Jestem jak najbardziej za! Przydałoby się trochę nowych mapek , bo te już się trochę nudzą .Ale może by de_westwood ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 5 Lutego 2018 #495091 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 podpisuje sie pod Rekuseq + dorzucil bym Estate + ewentualnie piranesi Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 6 Lutego 2018 #495217 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 16 godzin temu, DionizyZlotopolski napisał: podpisuje sie pod Rekuseq + dorzucil bym Estate + ewentualnie piranesi Moim zdaniem piranesi jeszcze nie przejdzie, ale estate oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthezz. ! Napisano 6 Lutego 2018 #495222 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Również jestem jak najbardziej za .. Mapy są grane w kółko to same po paru godzinkach gry już się to nudzi. Moje propozycje map są następujące : de_aztec de_dust de_westwood de_eldorado de_tuscan de_office de_train cs_italy vision dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 6 Lutego 2018 Autor #495265 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 3 godziny temu, Barthezz. ! napisał: Również jestem jak najbardziej za .. Mapy są grane w kółko to same po paru godzinkach gry już się to nudzi. Moje propozycje map są następujące : de_aztec de_dust de_westwood de_eldorado de_tuscan de_office de_train cs_italy dla mnie to sa spoko mapki ale jeszce te estate zrobic dobry MC i bedzie gitara i tak dodac jeszcze z 4 sloty bo wieczorami jest pełnoo Barthezz. !, DionizyZlotopolski i Rekuseq dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthezz. ! Napisano 6 Lutego 2018 #495270 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 No dokładnie te parę slotów też by dobrze zrobiło bo wieczorami jest problem z wejściem Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 11 Lutego 2018 #496203 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Odświeżam, może ktoś się zainteresuje tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi