ksfnwjdfhuiafew Napisano 1 Lutego 2018 #494153 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Proszę o wyrzucenie admina Exe.Like~This ponieważ zbanował mnie za nic zwróciłem mu uwagę że by dał bana 1 użytkownikowi że by ogarnął fleshe a ten mi dał bana odkąd dostał tego admina cały czas się rządzi proszę rozważyć moja prośbę bo to już nie raz tak było Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksfnwjdfhuiafew Napisano 1 Lutego 2018 Autor #494175 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 to problem No kurde co to ma być znowu mnie z banował za dostałem bana od innego admina wygasł mi a jak wszedłem na serwer to znowu m dał zrób coś z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Lutego 2018 #494178 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 @Exe.Like~This zapraszam do tematu. @ksfnwjdfhuiafew Dobrze by było jakbyś miał dowody do skargi - lub jak to określiłeś problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksfnwjdfhuiafew Napisano 1 Lutego 2018 Autor #494179 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Wiem tylko nie wiem jak się robi screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exe.Like~This Napisano 1 Lutego 2018 #494182 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 @ksfnwjdfhuiafew masz powody bana daj link do amx jeśli ci coś nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Lutego 2018 #494498 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Brak dowodów, brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Lutego 2018 #494499 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi