BamBino1 Napisano 2 Lutego 2018 #494385 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) Twój nick podczas gry: dAAb Godzina, data zdarzenia: Mapa: cs_assault_1337 STEAM_ID / IP: 91.223.175.10 Uzasadnienie: Gram tak caly czas admini mnie sprawdzaja poniewaz sa skargi na mnie ale jakos jeszcze admin mi nie zrobil ss. Kiedys dostalem bana "wstaw ss na multi-head.pl" ale tych ss nie bylo szykalem wszedzie nawet z poradnikiem ktoro jest na forum. Edytowane 2 Lutego 2018 przez BamBino1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2018 #494389 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 @M a m c i a zapraszam. ;] Mamusiaa dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 2 Lutego 2018 #494394 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 No nie wiem czy niesłuszny, wiesz nicków tych potrzebnych zapamiętuję na długo. Proszę o to dowód, wszystko idealnie do siebie pasuje SID+IP+nick. A w sumie masz teraz inne konto na forum, to również to ta sama osoba. http://multi-head.pl/topic/91492-zbanowanyodpolony/?tab=comments#comment-493905 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2018 #494398 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Ban słuszny. Zapraszam do wykupienia ub bądź wykonania 100 reklam dla sieci. Mamusiaa dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2018 #494399 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi