@CrazyKills@ Napisano 25 Grudnia 2015 #371731 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Nick:@CrazyKills@ Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):3 razy administrator FFA oraz bylem tutaj administratorem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10 Staż w CS-sie:10 lat Steam / NonSteam:NonSteam ,miałem tutaj kiedyś konto steam ,lecz sprzedałem to konto ,niektórzy mają mnie w znajomych. Dlaczego Ty:Wiem , że jest już tutaj dużo administratorów i mają Oni bardzo dobrą frekwencję ( praktycznie zawsze któryś z nich jest na serwerze) lecz ja bym chciał głownie nauczyć się i pomagać wygrywać pluginy Galaxiemu ( jeżeli będziesz chciał ), chociaż nie wiem czy On dalej jest opiekunem.Wiem że pisałem tutaj kiedyś z żalem, że szkoda serwera ,lecz po grając dłuższą chwile uświadomiłem sobie że nic się tak naprawdę nie zmieniło ,nie wiem co mi uderzyło do głowy by tak napisać ( tak możecie teraz pisać że się tego wypieram bo chce dostać admina , i zaakceptuje to bo macie podstawy by tak pisać . Te wszystkie skargi ,były wywołane tym że kiedyś za złamanie regulaminu, właściciel serwera Smyku karał lub dawał punkty karne, nie zamierzam już się z nikim kłócić bo i tak nic nie zmienię i nie ma sensu aby dalej toczyć te wszystkie skargi. Gram głownie popołudniami/wieczorami ,ponieważ albo studiuję albo po prostu śpię ^^ . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-6 godzin, zależy od dnia. Kontakt:Forum ,serwer,gg,teamspeak,skype Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/%40CrazyKills%40/80.72.40.110:27027/ Wiem że kiepsko z moją regularną aktywnością ,ponieważ przed świętami byłem za granicą i nie miałem jak grać ,lecz pograłem już na tyle by poznać większość graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 25 Grudnia 2015 #371772 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Jestem na Tak: +Wiek +AMX +GT -Tylko te twoje bany to porażka i masz 1 bana aktywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 25 Grudnia 2015 #371779 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Na TAK -wiek -GT -miły -był adminem już wiem, że się na tym zna -amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adasiu XD Napisano 25 Grudnia 2015 #371784 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Jestem na tak -wiek -kontakt -aktywny -zglasza -amx -doswiadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 25 Grudnia 2015 #371790 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Na TAK +doświadczenie +kontakt +wiek +godzinki -steam Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 25 Grudnia 2015 #371803 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Jasne że TAK +Wiek +Amxx +Pomocny +Ogarnięty +Doświadczenie -Steam +Podanie +Staż +Był już adminem tutaj i dobrze go wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 25 Grudnia 2015 #371846 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Na tak + amx + wiek (to jak dla mnie WIELKI plus) + ładnie napisane uzasadnienie + godzinki w grze + zgłasza + doświadczenie Nie mam zastrzeżeń do tego Pana, tylko popraw aktywność i graj częściej niż w ostatnim miesiącu Powodzenia Życzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 25 Grudnia 2015 #371889 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Jestem na Tak! +Wiek +Doświadczenie +Z tego co wiem to zgłasza *Aktywny na serwerze *I dużo innych -Bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 26 Grudnia 2015 #372236 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 +wiek +byl admin tutaj(wiec sobie poradzi) +zglaszam +bez konfliktowy gracz tylko popraw aktywnosc ale w podanku to uzasadniles dlaczego MASZ MOJE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBicek Napisano 26 Grudnia 2015 #372734 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 +Wiek +Amxx +Ogarniety +Kulturalny +Dobrze kosi ^^ -steam +Był kiedyś adm. No to teraz da radę :) --------------> TAK <-------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 27 Grudnia 2015 #373433 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jestem na tak: - czesto na serwerze - ogarniety - amxx - kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 27 Grudnia 2015 #373510 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Szanse mozesz dostac znam Cie juz chwile, troche narwany ...amx nie jest trudny wiec dasz rade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2015 #373906 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Na tak. Pamiętam go za czasów kiedy jeszcze grałem i wtedy doskonale spełniał swoją rolę. +amx +kultura +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 28 Grudnia 2015 #373985 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Na tak. + Wiek, + Doświadczenie, + Znajomość AMXX, + Był adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Grudnia 2015 #374240 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi