KozaKe Napisano 2 Lutego 2018 #494451 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) Twój nick podczas gry: |KozaKe| Godzina, data zdarzenia: Mniej więcej 21:27 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: 5.172.239.74 Uzasadnienie: a więc gralem od rana oczywiście z przerwami , było wszystko wporządku do czasu gdy o 21:27 wszedl administrator Wiatrovsky i dał mi Banicje na Zawsze powód [AB] Aktywny ban .. z tego co patrzalem nigdy nie mialem u was na Multihead Bana .. wbiłem juz na gomodzie topke wiec czekam na szybkiego UB ! pozdrawiam cieplutko Edytowane 2 Lutego 2018 przez KozaKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 2 Lutego 2018 #494453 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 @Wiater Zapraszam do wyjaśnienia. KozaKe dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiater Napisano 2 Lutego 2018 #494455 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 przepraszam ciebie graczu jeżeli sie pomyłiłem to z góry przepraszam. ale dostałem info od ludzi z ktorymi mam kontakt na serwerze że przedstawiałem sie komuż ze to ty huqs a jak wiadomo gracz huqs dostał bana i wchodził na ab wiec dostałem takie info ze to ty od 3 osób więc dałem bana bo juz 3 razy tak było pewne info to mogło być złe wiec przepraszam z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turam Napisano 2 Lutego 2018 #494456 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Jezeli moge cos dodac Ten gracz chwalil mi sie na mikrofonie iz jest Huqsem. Perfidnie powiedzial ze jest Huqsem. Dowody? HLTV mapa cashe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaKe Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494457 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 SLUCHAM ABSOLUTNIE@Turam Chcial bym abys dal ss'y bądz dowody jezeli bys mogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2018 #494473 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 @Turam @Wiater jeżeli faktycznie przyznawał się na Mikro to podajcie demko hltv i czas wtedy będziemy skłonni coś tu zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 3 Lutego 2018 #494619 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Brak dowodów na winę gracza. Gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 3 Lutego 2018 #494620 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi