DionizyZlotopolski Napisano 3 Lutego 2018 #494591 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Nick: Dionizy ZlotopolskiWiek: 22Doświadczenie (w byciu adminem): kilkukrotnie bywałem adminem na różnych serwerach, w tym byłem współwłaścicielem jednej serwerowni, niestety dziś już nie istniejącej Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9 Staż w CS-sie: Ciężko stwierdzić, wraz z przerwami będzie z 10 lat Steam / NonSteam: Posiadam i jedno i drugie Dlaczego Ty: Chciałbym zostać adminem, ponieważ spędzam duuużo czasu na serwerze i często trafiają się czy to cziterzy, czy to ludzie nieogarniający regulamin, poza tym ciągle słyszę od ludzi, żebym ogarnął tego czy tamtego, a ja nie mam jak Już bez funkcji admina ludzie mnie za niego uważają. Na serwerze siedzę często, dużo ludzi już znam i wiem, że może jest już paru adminów tyle, że są oni w zbyt dużych odstępach czasowych i ciężko też się z jakimś skontaktować. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie to bywa, ale okolo 2-5h Często bywa tak, że jak wrócę z pracy i siądę o 17 tak z serwera wychodzę o 23 Mógłbym w tym czasie zadbać o porządek na serwerze Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Niewykwalifikowany/ bądź wprost przez FB: https://www.facebook.com/kociolki.czteropalczaste.gurom Numer mogę podać w prywatnej wiadomości Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Dionizy Zlotopolski/80.72.40.110:27026/ Wściekłe pięści węża i Rekuseq dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 3 Lutego 2018 #494593 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Jestem za! Często gra Nie widziałem by był nie kulturalny wobec innych, Spełnia wymagania, I jak napisał dużo ludzi już teraz uważa go za Admina DionizyZlotopolski dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wściekłe pięści węża Napisano 3 Lutego 2018 #494604 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Nadaje się idealnie Często gra na serwerze I ogólnie myślę że się sprawdzi DionizyZlotopolski dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 3 Lutego 2018 #494654 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Jasne, że na tak. Często z nim grałem i jestem pozytywnej myśli. DionizyZlotopolski dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
;xoxo Napisano 3 Lutego 2018 #494685 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Jestem na Tak +Wiek +Steam +Często z nim grałem. DionizyZlotopolski dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 5 Lutego 2018 #495038 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 jestem za dużo gra zgłasza wiek steam ale ale troszkę opanuj się z tym wyzywaniem bo troszkę przesadzasz nie każdy ma takie poczucie humoru jak ty mi osobiście to nie przeszkasdza DionizyZlotopolski dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 5 Lutego 2018 Autor #495060 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Jeśli miałbym mieć jakąś funkcję to na pewno ogarnę słownictwo BTW. Nikt się chyba nie skarżył do tej pory na mnie, wszystko co mówię to w żartach Jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maz1g Napisano 6 Lutego 2018 #495269 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Bardzo przyjemny gracz , spokojny i zrównoważony jestem na tak! DionizyZlotopolski dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 8 Lutego 2018 Autor #495686 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 @LOLSON dostane jakąś odp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi