LukaSS Napisano 5 Lutego 2018 #494912 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2018 Nick:LukaSS Wiek:17 STEAM_ID:0:1:98242Link do BanID:http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:98242Do艣wiadczenie w ocenianiu:Spore 8/10 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Atworzyli艣cie UBT to potrzebujecie troche nas wiec napisa艂em te podanie.Je艣li wam s膮 potrzebni UBT to na moje podanie nie bedziecie rzuca膰 z艂ym okiem Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:8 godz Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie):Na innym Forum Tak Tu Nie Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie):Nie Co艣 od siebie:Mam na imie Dominik mam na nazwisko Dzik.Pochodze z Katowic聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Lutego 2018 #494924 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2018 Nie spe艂niasz podstawowych wymaga艅, popraw je i wtedy napisz podanie. LukaSS doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Lutego 2018 #494925 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi