LukaSS Napisano 5 Lutego 2018 #494912 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Nick:LukaSS Wiek:17 STEAM_ID:0:1:98242Link do BanID:http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:98242Doświadczenie w ocenianiu:Spore 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Atworzyliście UBT to potrzebujecie troche nas wiec napisałem te podanie.Jeśli wam są potrzebni UBT to na moje podanie nie bedziecie rzucać złym okiem Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:8 godz Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie):Na innym Forum Tak Tu Nie Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie):Nie Coś od siebie:Mam na imie Dominik mam na nazwisko Dzik.Pochodze z Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Lutego 2018 #494924 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Nie spełniasz podstawowych wymagań, popraw je i wtedy napisz podanie. LukaSS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Lutego 2018 #494925 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi